c0bra1337 Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Cum se fac banii pe YouTube ? Vizualizari , abonati , like-uri ?Si detalii va rog , de exemplu : la 10.000 vizualizari primesti 10 euro de exemplu .Un exemplu : azi am activat monetizarea & adsense la canalul meu de youtube . iau bani si pe videoclipurile cu vizualizari dinainte ? sau doar dupa ce am asociat contul adsense . Detalii va rog ! Multumesc ! Quote
Ganav Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Poti arunca o privire aici pentru a-ti forma o parere.Pewdiepie YouTube Stats, Channel Statistics - Socialblade.com Quote
Heisenberg88 Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 Youtube nu este o surs? foarte bun? de a face ceva m?lai in Ro pentru ca:1.Ai competitie2.Trebuie s? fi activ3.Sa fi original [ sa nu copiezi sau s? furi ]In alte t?ri ar merge binisor. P?rerea mea?: Mai bine m? apuc de neobux decat youtube Quote
diablo666 Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 Bani primesti dim momentul in care ai activat adsensul pe canal. Banii vin din reclamele adsene care apar pe clipurile tale sau din clickuri pe ads. Quote
Heisenberg88 Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 Btw vezi s? nu dai click pe reclamele tale ca iei ban. Eu aveam 43 euro in cont si am luat ban ca am dat click din greseal? pe propia mea reclam? din videoclip.Si in leg?tur? cu $ îi poti scoate doar bancar din cate stiam eu. Quote
Htich Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 @Heisenberg88 neobux inca mai plateste ? Stiam ca nu mai platesc la un moment dat (acu 1 an si ceva) ."Au revenit iara pe piata?" Quote
Heisenberg88 Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 @Heisenberg88 neobux inca mai plateste ? Stiam ca nu mai platesc la un moment dat (acu 1 an si ceva) ."Au revenit iara pe piata?"Nu stiu nimic dar nu cred eu ca sunt ei capabili sa devina scam.Afacerea le merge perfect iar sistemul de plata via paypal este instant.Btw: Neobux is full of s*** eu glumeam cand spuneam ca as alege neobux in schimbul youtube-ului din Ro. Ambele sunt varza. Quote
shuttershades Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Cine a zis ca trebuie sa fie pe ROMANIA? ASta doar in cazul in care promovezi videoclipuri in lb.romana.DA, mai bn te duci pe nebux sa dai clickuri pana iti moare mouseul Quote
mustafa Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 Nu recomand sa va riscati contul adsense pe youtube pentru ca este cel mai usor de banat.Pentru a face bani si fara probleme la content recomand sa folositi NetworkRomania. Ai mult mai multa libertate la continutul urcat. Quote