ÐÒ& Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 doamne pazeste ca mare e gradina domnului! Quote
motanu11 Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 retardati idioti dusi ...Dc nu distruge cineva acest hi5 sal dam jos dal drk ca tampeste lumea Quote
go_sword Posted February 15, 2008 Author Report Posted February 15, 2008 credit : Boxer sorry pal Quote
Gonzalez Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Fata idioata!Fara un pic de respect fata de om. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Fata e pacatoasa rau! (Idioata)-Gonzalez Quote
Boxer Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Da sa dea domnu sa aiba pesti in p*zda Quote
tiesto41 Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 adunativa astia de pe rst care.. santeti toba de carte cu hacku si dati cu tunurile in hi5 Quote
Danielle Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Nu pot sa ma abtin sa nu zic ceva ..DA oameni au ciudate momente in viata ..saraca fata ea sa gandit sa puna o poza cu toata familia..este poza ei familia ei ..poate sa faca dupa dorinta inimi ei ..DAR tiesto41: tu esti o persoana rea ..nu stiu esti fata sau baiat dar esti rau/rea.. dece vrei sa faci doar RAU.? ..nu vezi ca ce-i de pe HI5 sunt oameni inofensivi ..nevinovati ..ce rau ti-au facut ei tie ca ii distrugi sa ii extermini ..? fiecare are dreptul la o viata frumoasa.. daca ai distruge HI5 sau alte programe care le face viata mai frumoasa "UNORA" ce crezi ca ai rezolvat ..? si parerea mea..sar putea sa gresesc dar RST nu cred ca ar face asa ceva ca doar sunt Romanian Security Team ..ofera securitate..nu distrugere .. si multi vad Hackingul ca pe distrugere..cea ce se numeste Cracking nu hacking ..hackingul adevarat este sa penetrezi intrun sistem fara sa faci pagube si sa le spui persoanelor in drept care este slabiciunea sistemului sau al websiteului nu sa il distrugi ca daca il distrugi nu ai rezolvat absolut nimic ..doar ca la-i distrut si unii oameni te vor ura pentru asta ..fa un bine si ajuta si atunci o sa vezi cum o sa iti multumeasca oamenii ..daca duci ura vei primi numai ura .. Quote
SLK Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Fata idioata!Fara un pic de respect fata de om. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Fata e pacatoasa rau! (Idioata)-GonzalezMai idioti sunt si aia care posteaza . Eu unul as reporta poza . Daca ar ajuta la ceva . Quote
tw8 Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 adunativa astia de pe rst care.. santeti toba de carte cu hacku si dati cu tunurile in hi5Yeah ... DDOS is 1337.Poate o sa ma injurati, dar ii dau dreptate Danielle-i, chiar daca nu gust placerea HI5-ului [nici macar nu am cont (nu din cauza ca as fi urat, dar nu suport HI5)]. Quote
alcol Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Mare e Terra si dominata de prostie e ea!Trebuia sa pun si yo pe hi5 o poza,cand am vazut un sobolan intins pe asfalt(si tot ce-avea in burta erau intinse alaturi de el ) Quote
0x0 Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Fata idioatadaca vagaboantele aveau capu de fier .. rugineau de-atata m*ie luata Quote
deluxe69 Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 inca o demonstratie ca romania e plina de tarani cu maxim 4 clase. pff... mai traiti si ca ciorile (100 ani), retardati inculti! Quote
elorn22 Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 ce oameni .. cred ca sunt persoane care-si pun si pozele cand stateau pe toaleta .. Quote
loki Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 ce oameni .. cred ca sunt persoane care-si pun si pozele cand stateau pe toaleta .. dap, uite unul: http://-alice-.hi5.com/friend/104035723--knS--Profile-html Quote