synkron Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Ce parere aveti despre aceasta placa de retea? Placa de retea wireless TP-LINK TL-WDN3200, Dual-Band, USB - eMAG.ro am una veche acum, pe pci cu antena.. orice sugestie este binevenita, poate cineva de aici foloseste asa ceva, credeti ca se simte diferenta intre placa asta wifi fata de cablu direct? Quote
daatdraqq Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 E o diferenta uriasa intre conexiunea wireless si cablu direct . Quote
sleed Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 @synkron : credeti ca se simte diferenta intre placa asta wifi fata de cablu direct? Conexiunea directa prin cablu trimite date cu 100Mbps pe langa WI-FI-urile, care trimit maxim cu 54Mbps. La wireless, reteaua nu este asa securizata, se poate face packet-sniffing. La Ethernet, reteaua e mai stabila, pe cand la wi-fi, daca cineva e suparat si a facut un aparat de bruiaj, nu e foarte bine pentru tine.. La Ethernet, atat trebuie, sa cablezi incat sa nu te incurce cablurile. Acesta ar fi singurul dezavantaj zic eu.. Quote
synkron Posted January 14, 2015 Author Report Posted January 14, 2015 ok, am inteles ideile pina acum, problema este ca pe mine ma desparte 2 pereti de routerul wireles, ce-mi recomandati, din cate vad asta e slaba la semnal... Quote
Mircea88 Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 ok, am inteles ideile pina acum, problema este ca pe mine ma desparte 2 pereti de routerul wireles, ce-mi recomandati, din cate vad asta e slaba la semnal...Placa de retea wireless TP-Link TL-WN7200ND USB, TL-WN7200ND, Promo | SIGMANET Quote
caii Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 ok, am inteles ideile pina acum, problema este ca pe mine ma desparte 2 pereti de routerul wireles, ce-mi recomandati, din cate vad asta e slaba la semnal... Quote
Guest Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Bormasina trebuia luata de pe mercador bre ) Quote
synkron Posted January 14, 2015 Author Report Posted January 14, 2015 suntei nesimtiti astia de va credeti inteligentii lumii.... in rest mai astept pareri. Quote
u0m3 Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 [...] am una veche acum, pe pci cu antena [...]Depinde ce inseamna veche...Dar daca are antena detasabila poti incerca o antena directionala indreptata catre router/access point.Daca nu vrei sa faci o investitie intr-o antena sau nu crezi ca ai priceperea sa o faci singur, poti folosi trucuri ca cel prezentat de Eddie91 sau altele de prin acest thread Easy ways to boost up your Wi-Fi Strength (mentionez in caz ca nu era evident: orice antena sau improvizatie prezentata pentru router merge aplicata si pe client*) Quote