State Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 (edited) Salut. Vin in ajutorul userilor ce au nevoie de hosting, asa ca o sa ofer si un pachet free. Singura cerinta este sa imi spuneti la ce va trebuie ( a fost un user aici care mi-a dat pm si cand i-am spus sa-mi spuna despre proiect, a spus ca eu oricum am acces la contul lui si pot vedea, deci ce ma intereseaza... Nu, nu fac asta. Nu am de ce sa intru pe conturile voastre. Intervin numai daca faceti chestii ilegale. )Edit: Nu mai vand nimic, doar ajut pe cine pot ! Sa se mute de la market va rog! Edited January 15, 2015 by State Quote
G3nTleMan Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Poti sa ne dai mai multe detalii despre webhost? Quote
Guest Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 ofer si un pachet de webhosting cu 2e, trafic nelimitat, domenii hostate 5, spatiu disk: 5gb. Plata doar prin paypalhe he he. Quote
PingLord Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Sigur vroia sa zica necontorizat. Quote
State Posted January 15, 2015 Author Report Posted January 15, 2015 (edited) Sigur vroia sa zica necontorizat.Exact...Poti sa ne dai mai multe detalii despre webhost?Ce detalii suplimentare mai doresti? Ca sa pot sa-ti dau mai multe detalii. Edited January 15, 2015 by State Quote
Guest Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Exact...Care este diferenta dintre cele doua ? Eu nush k nu ma pricep ... Quote
State Posted January 15, 2015 Author Report Posted January 15, 2015 Care este diferenta dintre cele doua ? Eu nush k nu ma pricep ... Buna asta Era sa te si cred... ma refer ca nu am pus o limita pentru trafic, bineinteles ca termenul de " nelimitat " nu exista ! Quote
wtf Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Buna asta Era sa te si cred... ma refer ca nu am pus o limita pentru trafic, bineinteles ca termenul de " nelimitat " nu exista !Doar ca ai omis intentionat sa specifici asta, poate gaseai vreun prostanac care sa nu stie. Initiativa ta e buna insa incearca sa fii sincer si transparent de la bun inceput. Quote
Farmacie Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 (edited) toti pokemonii dau si ei host, asta e noua "afacere" in ROMANIA.(vad ca te-ai razgandit sa mai vinzi ceva )+++daca eu sunt pokemon ok, prefer sa fiu un pokemon dar la mine acasa nu pe internet. Edited January 15, 2015 by R01 Quote
Guest Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 toti pokemonii dau si ei host, asta e noua "afacere" in ROMANIA.(vad ca te-ai razgandit sa mai vinzi ceva )Stai sa vezi daca vor reveni la moda torrentele. Prin '09-'12 aveam o gramada de comenzi pentru trackere de torrente. Si cei de la hi2.ro la fel. Quote
State Posted January 15, 2015 Author Report Posted January 15, 2015 toti pokemonii dau si ei host, asta e noua "afacere" in ROMANIA.(vad ca te-ai razgandit sa mai vinzi ceva )pokemon esti tu Se pare ca nici daca vreau sa fac un bine, nu e ok... In fine. Recunosc, a fost o idee proasta sa " vand " , asa ca am si scos chestia aia ! Dar na, in fine! Cei interesati, imi dau pm, nu se baga-n seama asa aiurea. Quote
CarlCasper Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 ... and my tiny little nipples went to France!Ascunzi ceva? Quote