Jump to content
orange_hacked

Credit orange 5EURO GRATIS! De la mine! :D Oferta limitata :

Recommended Posts

Posted

la orice incarcare de pe webcare, titularul contului, primeste sms de confirmare. deci 1-2 maxim 5 incarcari le poti efectua, pana apuca sa sune la Orange sau sa ajunga la o reprezentanta, iar daca tact'su ce omor isi ia =))

Posted

ma voi in loc sa dati careva un numar care nu il flositi la nimic sa vedeti dac aminte sau nu minte ati inceput sa va legati de el nu zic nimic treaba voastra :)))))))))) rominia trezestete

Posted

Mai orange_hacked ia satzi dau un pm sa vad ce poti sa faci,, shi apoi voi posta tot aici sa vada astia ca mi-ai incarcat cartela cu 5 euro k ?

P.S. : Nu prea cred , da in fine sa vedem ce poate baiatu'

Posted
0748962185 asta-i nr, reincarca ;)

1. Nu se face/Nu cred ca se face gravedigging la topic-uri (vorba lui Mish)

2. Orange-ul poate oricand sa modifice metoda generarii codului de reincarcare. Cel mai simplu e sa-ti cumperi 5 coduri de reincarcare unul dupa altul si calculezi.

Posted

betamaster degeaba incerci tu sa le afli metoda de gererare coduri, pana o gasesti tu astia de la orange deja si-o mai schimba de cateva ori.

Posted

Si chiar daca ai gasi o metoda de generare degeaba este codul valid daca nu este activat de la ei sa-l poti folosi, exact ca si key-urile de la STEAM si e extrem de mica probabilitatea ca tu sa generezi si sa nimeresti un cod care tocmai in timpul asta a fost cumparat de cineva. Orice ar fi niciodata ORANGE nu iese in minus.

Posted

Aveam si eu pe un mail primit de la orange un mail cu "bine ai venit in webcare" nush ce ... si pe langa imi dadea si userul si parola :) Am intrat in cont si surpriza, aveam acces la abonamentul tipului ... dar am fost baiat bun si nu mi-am reincarcat, n-am facut nimic rau :) mai stiu si acum useru si parola, dar nu stiu daca mai sunt bune :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...