Jump to content
Hoster.ro

Sugestii pentru noul design

Recommended Posts

Posted (edited)

Scoate gtop ... iar site-ul in general nu prezinta incredere,plateste pe cineva sa-ti faca un layout daca nu esti capabil,arata ca in 2008.

Cred ca si eu care-s aneu fac unul mai profi ... Nu o zic cu rautate,ai vrut parerea noastra :D

LE: Pe bune e luat pe 1 an domeniul ? :)))))

@Hoster.ro - Te-ai bagat intr-o nisa unde sunt hienele netului,ai grija ca te violeaza baietii daca umblii cu chestii crackuite ...Din 2 plangeri te trezesti cu amenzi penale ...

Edited by Eddie91
Posted

Buna ziua, Kalashnikov. Nu se poate platii licente whmcs prin sms , asta in primul rand , apoi ideologia hotii striga hotii... nu prea se aplica in aceasta situatie , pentru ca tu inca esti patat cu o teapa data daca ne aducem bine aminte. 2: Am spus si ma repet daca cineva contesta licenta whmcs poate spune si ii oferim orice detalii este necesar. Nu suntem aici in cautare de clienti ci de o parere pentru a imbunatatii designul. ( Referitor la teapa daca doresti o elaboram intr-un alt topic. )