Hoster.ro Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Astept parerile voastre pentru a imbunatati designul la website-ul Portalul clien?ilor - www.hoster.ro Quote
silviu96 Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 In principiu alt logo si alte imagini... Cele actuale arata destul de neprofesional Quote
keegan Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Oo, uite o sugestie : This domain is not authorized to be using WHMCS.Verify a Domain is Licensed - WHMCS , hmm, SERVICII PROFESIONALE. @wtf , AGSQ, aveti concurenta serioasa )) Quote
wtf Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Lasa-l bre ca e masa mare, avem loc si pentru el. Quote
djxpaul Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Renuntati la imaginile facute in Paint (logo, bannere, etc).Se observa de la o posta diferenta dintre tema si elementele adaugate de voi, fara pic de gust Quote
Eddie91 Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 (edited) Scoate gtop ... iar site-ul in general nu prezinta incredere,plateste pe cineva sa-ti faca un layout daca nu esti capabil,arata ca in 2008.Cred ca si eu care-s aneu fac unul mai profi ... Nu o zic cu rautate,ai vrut parerea noastra LE: Pe bune e luat pe 1 an domeniul ? ))) @Hoster.ro - Te-ai bagat intr-o nisa unde sunt hienele netului,ai grija ca te violeaza baietii daca umblii cu chestii crackuite ...Din 2 plangeri te trezesti cu amenzi penale ... Edited January 25, 2015 by Eddie91 Quote
Hoster.ro Posted January 25, 2015 Author Report Posted January 25, 2015 Tocmai de aceea am si intrebat , pentru a afla parerea voastra Quote
Kalashnikov. Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 macar cumpara o tema ok daca de licenta nu ai banip.s: versiunea de whmcs nulled care o folosesti are backdoor in ea Quote
Hoster.ro Posted January 25, 2015 Author Report Posted January 25, 2015 Sa clarific aceasta situatie , licenta este platita nu este nulled. Daca cineva doreste , pot oferi printscreen-ul Quote
Kalashnikov. Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Sa clarific aceasta situatie , licenta este platita nu este nulled. Daca cineva doreste , pot oferi printscreen-ulsi cumva licenta a fost platita sms de la un prieten de pe mess? Quote
Hoster.ro Posted January 25, 2015 Author Report Posted January 25, 2015 Buna ziua, Kalashnikov. Nu se poate platii licente whmcs prin sms , asta in primul rand , apoi ideologia hotii striga hotii... nu prea se aplica in aceasta situatie , pentru ca tu inca esti patat cu o teapa data daca ne aducem bine aminte. 2: Am spus si ma repet daca cineva contesta licenta whmcs poate spune si ii oferim orice detalii este necesar. Nu suntem aici in cautare de clienti ci de o parere pentru a imbunatatii designul. ( Referitor la teapa daca doresti o elaboram intr-un alt topic. ) Quote
mariuss615 Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Sugestia mea este sa pui o imagine mare cu textul ”Am inchis”. Quote