Guest AndreiMihai Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Domeniu .com Pe google .com & .ro apare pe prima pagina, iar pe google.es apare la a doua pagina. Quote
Sir-Galahad Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Pret? Modalitati de plata? Esti pe prima pagina cand cauti ce? Quote
Guest AndreiMihai Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Pai e pus pe flippa, acolo e la licitatie si am zis sa se inceapa de la 10$, sa pun mai mult startul? Plata se face prin flippa escrow nu stiu exact cum e ca e prima data cand vand. Apare pe prima pagina cand cauti "raleks", cred ca asta e important, nu? (intreb). Nu am mai vandut niciodata un domeniu asa ca nu stiu exact ce detalii sa dau si ce pret sa pun Quote
Bit-ul Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Pai e pus pe flippa, acolo e la licitatie si am zis sa se inceapa de la 10$, sa pun mai mult startul? Plata se face prin flippa escrow nu stiu exact cum e ca e prima data cand vand. Apare pe prima pagina cand cauti "raleks", cred ca asta e important, nu? (intreb). Nu am mai vandut niciodata un domeniu asa ca nu stiu exact ce detalii sa dau si ce pret sa punDe ce ar cauta cineva "raleks" pe google? Quote
Guest AndreiMihai Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 De ce ar cauta cineva "raleks" pe google?Omule asta nu mai situ, la mine apare si daca scriu desene frumoase pentru copii sau altele....nu stiu sa raspund la intrebare Quote
Guest AndreiMihai Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 RALEKS - Desene si povesti frumoase pentru copii ? Da, ce are daca eu am ales sa fac un site cu desene mai vechi fara draci si prostii?....oricum, am pus aici link-ul de pe flippa am zis poate o fi careva interesat de domeniu, nu vreau sa comentez de una si alta, doar l-am pus aici si atat... nu mai raspund la nimic Quote
Eddie91 Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Acum realizez ca nici macar keywordul din domeniu care nu inteleg ce cacat reprezinta nu il gaseste google-ul pe/in primul rezultat . To much Matt Cutts tricks for me ))))))))))) Quote
Guest AndreiMihai Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Acum realizez ca nici macar keywordul din domeniu care nu inteleg ce cacat reprezinta nu il gaseste google-ul pe/in primul rezultat . To much Matt Cutts tricks for me )))))))))))La ce te referi?... REPET, LA VANZARE E DOMENIUL RALEKS.COM NU SITE-UL, NU MA INTERESEAZA CA VA PLACE SAU NU, SAU ALTE PROSTII, MIE IMI PLACE. AS VREA SA VAND DOMENIUL CA AM NEVOIE DE BANI. Quote
Eddie91 Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 @AndreiMihai - Ma refer ca site-urile si SEO-ul nu sunt pentru tine . Tu nu constientizezi dar acum esti trol pur sange ... Quote
Vlachs Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 350$ pe un cacat de domeniu, NO THANKS Quote