ping01 Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Salut! Stie cineva daca si cand se va putea debloca bootloaderul de pe note 3 varianta verizon(n900v)?? Quote
devianc3 Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Fara suparare, cred ca intrebi pe formumul gresit. Precis ai alternative mai specializate, cum ar fi XDA Developers. Quote
Sir-Galahad Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Salut! Stie cineva daca si cand se va putea debloca bootloaderul de pe note 3 varianta verizon(n900v)??In primul rand telefonul trebuie sa fie rutat. Mai are rost sa te ajut? Quote
ping01 Posted January 28, 2015 Author Report Posted January 28, 2015 Telefonul este rootat dar spre deosebire de varianta europeana n9005 cei de la verizon au blocat bootloader-ul. Asta inseamna ca nu poti instala diferite recovery-uri,nu poti instala custom kernel..etc...Exista o metoda sa instalezi cateva ROM-uri cu ajutorul safestrap care oarecum isi face propriul mediu si evita bootloaderul...dar esti limitat...nu poti de exemplu sa-i faci overclock sau alte chestii.....Pe mine ma intereseaza in principiu sa-i instalez un kernel care sa contina driverele pentru ralink 3070.... Imi cer scuze daca nu am postat bine pe forumul acesta. Am cautat foarte mult si pe alte forumuri si pe XDA dar nu am gasit nimic...Pentru note 2 au reusit sa gaseasca o metoda sa-i deblocheze bootloader-ul la 2,3 luni de la lansare....De cand a fost lansat note 3 a trecut foarte mult timp si nu stiu daca se mai incearca asa ceva... Quote
Sir-Galahad Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 (edited) @ping01Din p?cate, cu safestrap e singura metod? prin care se poate p?c?li bootloader-ul. Mare grij? la ce faci în continuare. Exist? ?ans? s?-l bagi în bootloop.//Ar fi o variant?, dar nu garantez pentru ea. Vezi aici. Edited January 29, 2015 by Sir-Galahad Quote
ping01 Posted January 29, 2015 Author Report Posted January 29, 2015 @ping01Din p?cate, cu safestrap e singura metod? prin care se poate p?c?li bootloader-ul. Mare grij? la ce faci în continuare. Exist? ?ans? s?-l bagi în bootloop.//Ar fi o variant?, dar nu garantez pentru ea. Vezi aici.Merci mult! O sa ma mai documentez inainte sa incerc metoda de care mi-ai zis....Oricum pare destul de plauzibila...Ma gandesc oare daca merge sainstalez cu safestrap un kernel??...din cate am inteles ar merge daca ii modific numele in "update.zip" dar cred ca nu il lasa bootloaderul sa ruleze...??? Quote
Sir-Galahad Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 @ping01Încearc? ce ?i-am dat eu prima dat?. Quote
ping01 Posted January 30, 2015 Author Report Posted January 30, 2015 @Sir-Galahad Am incercat si metoda de care mi-ai zis dar nu merge...am vorbit cu un prieten de la un service gsm si a confirmat ca aceasta metoda e doar pt galaxy nexus...in schimb am mai gasit pe xda ceva legat de instalarea unui modul kexec care iti permite sa instalezi un custom kernel...ai idee despre asa ceva?..ma gandeam dupa sa schimb placa de baza cu o placa de baza de pe n9005 dar nu se potrivesc...alta metoda pe care nu am gasit-o eu mai stii? Multumesc! Quote