mannnu Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 As avea nevoie de vreo 10 de rpd-uri , nu ma intereseaza configuratia , sa mearga cat de cat doar ca sa accesez un joc pe browser. Am gasit pe un site , cel mai ieftin fiind 4-5 $ . Voi stiti de unde le-as putea lua mai ieftin ? Quote
Bit-ul Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 De ce nu folosesti Tor pentru a accesa jocuri pe browser? Banuiesc ca le vrei pentru ca au alt IP. Quote
blech Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 scrie aici in cuvinte in limba romana ce vrei sa faci si-ti explicam noi cum se face...daca stim.sau ne putem da cu parerea.nu fa si tu ca ala de l-am vazut acum 2 zile pe RST care vroia RDP dar el isi luase VPS pe linux.spune exact ce vrei si poate gasesti ajutor. Quote
be_theone Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 )) blech avem si specimene deastea pe forum unele si mai rau ... am eu 10 rdp 20e dami un pm Quote
mannnu Posted February 3, 2015 Author Report Posted February 3, 2015 @be_theone nu ms , nu vreau rdp-uri pentru 2 ore sau 2 zile , doar de la firma cumpar. Quote
be_theone Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 nu vb de 2 -3 ore ci pe luna hombre ... vrei si factura ? Quote
mannnu Posted February 3, 2015 Author Report Posted February 3, 2015 (edited) plata prin ... ?normal ca vreau factura .revino cu mai multe detalii . Edited February 3, 2015 by mannnu Quote
be_theone Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 pai simplu crezi ca aia unde ai gasit la rusi .. etc iti da factura ... hai ca mai facut sa rad ) plata BTC sau Perfect Quote
mannnu Posted February 3, 2015 Author Report Posted February 3, 2015 (edited) Razi in continuare . Nu-ti mai da cu parerea aiurea , ai citit ce intrebare am pus ? de ce am deschis topicul ? Cumpar doar de la firme . @diax10 o sa ma uit. Multumesc Edited February 4, 2015 by mannnu Quote
diax10 Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Incearca de la Run Above, de la 2.5$ euro vds-ul. Quote
blech Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 @Bit-ul am folosit , dar la 40 de usere e cam greu @blech am specificat exact ce vreau . @be_theone nu ms , nu vreau rdp-uri pentru 2 ore sau 2 zile , doar de la firma cumpar.eu am impresia ca-ti bati joc de mine.tu vrei sa le folosesti pe post de proxy? sau vrei sa deschizi pe fiecare RDP cate un browser si sa automatizezi tu ceva in fiecare browser?daca vrei pe post de proxy nu ai nevoie de RDP-uri... este overkill in pana mea. este ca si cum mi-as cumpara un Alienware doar ca sa editez documente word. Quote
mannnu Posted February 4, 2015 Author Report Posted February 4, 2015 @blech pe fiecare rdp cate un browser si bot . Nu mai am 15 ani sa stau sa ma joc de nebun Asa as baga un nologin/proxy/socks pe ora pe fiecare rdp si n-as avea treaba , ar lucra 10 o data . Quote