fed Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 https://bitcoinmagazine.com/6021/bitcoin-is-not-quantum-safe-and-how-we-can-fix/ Quote
Iulian12 Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Foarte interesant ma jur nu am vazut asa ceva pana acum . Bravo! Quote
Elohim Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Pentru cine are 15 milioane $ disponibili, isi cumpara D-Wave 2 si spera sa scoata macar atat inapoi din bitcoin ))NSA aparent nu sunt singurii cu un quantum pc. Pe langa google, D-Wave 2 a mai avut inca 2 cumparatori. Quote
Che Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Pentru cine are 15 milioane $ disponibili, isi cumpara D-Wave 2 si spera sa scoata macar atat inapoi din bitcoin ))NSA aparent nu sunt singurii cu un quantum pc. Pe langa google, D-Wave 2 a mai avut inca 2 cumparatori.Cica un quantum pc nu este acelasi lucru cu un supercomputer si chiar sunt mai incete decat un pc obisnuit si asta din cauza proiectarii lor etc. mai multe chestii. Intrebarea mea e la ce i-ar trebui lui NSA un quantum pc ? Quote
Elohim Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Cica un quantum pc nu este acelasi lucru cu un supercomputer si chiar sunt mai incete decat un pc obisnuit si asta din cauza proiectarii lor etc. mai multe chestii. Intrebarea mea e la ce i-ar trebui lui NSA un quantum pc ?Ai citit gresit. Reciteste partea unde se face compararea cu un pc normal, si pt ce au fost cumparate. Nu ruleaza windows, daca la asta te refereai Quote