Jump to content
B10S

Ma ajuta si pe mine cineva cu un cont ?

Recommended Posts

Salut si ma scuzati daca cer cv in neregula , as dori si eu un cont premium pe rosharing.com daca aveti , va multumesc si astept Pm , cer acest cont ca, de cate ori vreau sa ma uit la un film acolo.. apar ogramada de prostii si ca sa dispar reclamele si etc cere cont premium.. Va salut cu Respect!

Link to comment
Share on other sites

Cand intri pe un site si ai o reclama intr-un colt, o reclama care nu te deranjeaza, nici nu stii ca e acolo, parca nu ai mai avea nevoie sa blochezi reclame.

Dar si cand intri pe un site unde nici nu stii unde sa dai click ca sa inchizi reclamele alea, pana inchzii o reclama ti se deschid alte doua in spate, sau incep sa se auda sunete de pizde din filme porno cand ma-ta si tac-tu stau in spatele tau si nu stii cum sa inchizi sau de unde vine. La astfel de site-uri unde webmasterii spera sa faca mai multi bani cu cat au mai multe reclame, dar sunt fara cap, ca forteaza vizitatorul sa isi instaleze adblock.

Edited by awnly3jhc2g
Link to comment
Share on other sites

@tqcsu poti sa imi recomanzi alte programe in afara de adblock, cate vrei tu. Tot adblock ramane si blochez doar site-urile fara cap.

Ce spui tu mai sus, legat de webmasterii care vor si ei sa bea o bere din doua trei clck-uri, ii pot castiga si dintr=o singura reclama, nu 100, ca sa isi ia cate un pet de bere pentru fiecare vizitator, asa ca webmaster alcoolist.

Nici nu am nevoie de site-urile de care imi spui tu de filme, pot sa le procur simplu, fara sa accesez site-uri cu filme si 100 de reclame. Ma subestimezi.

Oricum, stai linistit nenea, am si eu site-uri, am si eu reclama, dar nu imi bat joc de vizitatori.

Avem un subiect in comun, mentalitati diferite si opinii diferite, dar eu tot imi intsalez adblock :))

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...