Jump to content
Silviu

IT Learning program‏

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna Silviu,

Te contactez din partea companiei Vauban.

Te rog sa primesti datele mele de contact impreuna cu o descriere a companiei noastre.

Vauban este o companie de busines, IT si consultanta prezenta pe piata din 2007. Cu peste 150 de angajati, Vauban este in continua extindere a echipei.

In prezent cautam mai multi junior IT care sa doreasca sa dezvolte o cariera in analiza, programare, managementul aplicatiilor sau infrastructura, iar profilul tau mi se pare foarte interesant si potrivit.

Mi-ar face placere sa purtam o discutie telefonica in care sa ne cunoastem planurile tale de dezvoltare a carierei si in ce masura proiectele Vauban ar putea veni in intampinarea acestora.

In cazul in care esti disponibil pentru o discutie, te rog sa imi trimiti un sumar al experientei tale profesionale in limba engleza pentru a putea purta o discutie mai detaliata. In caz contrar, am aprecia daca ne-ai putea face o recomandare urmand sa pastram legatura pentru proiecte viitoare.

Deoarece proiectul este unul extrem de urgent pentru Vauban, astept din partea ta un feed-back cat mai curand.

O zi excelenta,

Mariana

Description: Description: Description: logo

Mariana Dima

IT Recruiter

VAUBAN

Mobile: +40 758.053.*

Phone: +40 21.316.40.*

Fax: +40 21.311.04.*

mariana.dima@vauban.ro

Home

Femeia m-a sunat pe mine si va dau si voua mai departe, ca m-a rugat si poate e cineva interesat.

Mi-a zis ca salariul de junior este 1200 lei full-time, iar undeva la jumatate pentru part-time.

Edited by Nytro
Posted

De ce sa platesti pe cineva cu 1200 lei in domeniul asta? Chiar si pentru junior...

Atat ia un paznic de noapte sau o menajera...

E bataie de joc, mare companie internationala care recruteaza saracii din romania, india si pakistan...

Pentru middle sau senior cat ofera? Dublu? O mizerie...