amprenta Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Deci cred ca se observa lipsa fetelor , probabil un forum de genu "Ce zic fetele " le-ar da curaj sa posteze in numar mai mare .Sa barfeasca , lenjerii ,mall-uri figuri .uite termopanu ar fi prima care ar posta acolo Quote
Vhaerun Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Accepta adevarul : sunt prea rare tipele cu cunostintele necesare . Nu stiu in ce masura ai prefera sa apara plin de fete care sa ceara Conquiztador Killer Quote
amprenta Posted March 1, 2008 Author Report Posted March 1, 2008 Tocmai asta era spilu sa nu ai o tocilare , ci prostute pe care le faci din cuvinte oricum cu topicu asta am vrut doar sa flamez cu flama , desi s-ar putea sa ma ard ... Quote
das392 Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 sunt fete cu nickuri de baietii si isi toarna pe aici inteligentasper Quote
Danielle Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Fetele care sunt pe acest forum nu vor sa barfeasca despre lenjerii ,mall-uri figuri . nu cred ca ar avea prea multa importanta sexului sau locatia sau cum aratam sau cum suntem imbracati, in spatele monitorului sunem noi chiar daca in viata reala sunem doar oameni simpli atat timp cat toti urmarim acelasi scop nu cred ca ar fii vreo problema cu fetele si "Amprenta" daca doresti fete sigur gasesti pe hi5, YM, MySpace, MsN etc..etc. Quote
dragosh123 Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 sunt fete cu nickuri de baietii si isi toarna pe aici inteligentasper asta e adevarat Quote
das392 Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 abia astept sa vad care sunt vineri si marti de la 7-12Din DragosteaMirce Badea Quote
alcol Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Din cate vad sunt singura fata :oops: :oops: Quote
das392 Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Din cate vad sunt singura fata :oops: :oops:fata..gaysau cum?cred ca danielle a sarit inaintea ta Quote