betivuu' Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Salut, vand domeniul http://efl.ro inregistrat la firma Toolz.ro in data de 21.01.2015, nu accept schimburi. Vreau 50 LEI Transfer Bancar (Banca Transilvania!)Dovada & Data cand expira :CONTACT EMAIL : masterikes@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puscarie Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Salut' date=' vand domeniul [url']http://efl.ro inregistrat la firma Toolz.ro in data de 21.01.2015, nu accept schimburi. Vreau 50 LEI Transfer Bancar (Banca Transilvania!)Dovada & Data cand expira :CONTACT EMAIL : masterikes@gmail.com2 intrebari;1. cum cedezi domeniul? Se va muta intr-un alt cont de client sau cedezi contul de client?2. ce te opreste sa recuperezi domeniul dupa?Raspunde la aceste 2 intrebari, iar daca raspunsul tau suna bina, iti trimit din bt24, 50 lei + taxa de transfer 2.5 lei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 (edited) Salut, domeniul il transfer printr-un simplu ticket si de recuperat n-am cum sa-l mai recuperez dupa ce cer mutarea in + tu ai dovada de plata. EDIT : Se pare ca s-a schimbat `regulamentul` toolz, nu se mai pot muta/schimba mail la ei..Se poate inchide topicul Edited February 20, 2015 by betivuu' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nein Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 P?streaz? domeniu si dami pm "mastere" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 Il pastrez ca nu merge mutat baga-mi-as . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puscarie Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Il pastrez ca nu merge mutat baga-mi-as .fa rost de cheia de transfer la rotld si ti-l cumpar' date=' dar vei livra primul sau vom gasi pe cineva sa ne intermedieze daca este posibil.multumesc lui @sudo pentru warning. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 si platesti tu taxa de transfer la rotld ? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gipsy Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Cat e taxa? sunt interesat si eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puscarie Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 si platesti tu taxa de transfer la rotld ? )da, platesc eu, si platesc tot eu taxa a doua de transfer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 (edited) Buna ziua,Se poate transfera domeniul la rotld pe numele noului proprietar fara probleme, insa.Se achita o taxa in valoare de 30 de EURO + tva catre noi dupa care vom initia transferul catre noul detinator.Noul detinator va trebui sa achite taxa perceputa de rotld pentru inregistrare/transfer drept de folosinta.--Best Regards,Daniel Stan | Key Account Manager Edited February 20, 2015 by betivuu' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puscarie Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Buna ziua' date='Se poate transfera domeniul la rotld pe numele noului proprietar fara probleme, insa.Se achita o taxa in valoare de 30 de EURO + tva catre noi dupa care vom initia transferul catre noul detinator.Noul detinator va trebui sa achite taxa perceputa de rotld pentru inregistrare/transfer drept de folosinta.--Best Regards,Daniel Stan | Key Account Manager[/quote']Tu ai domeniul de la toolz. Toolz le au de la rcenter. Le vei spune celor de la toolz sa le comunice celor de la rcenter sa mute domeniul in contul meu de la rcenter. Apoi eu ma ocup mai departe. Pentru asta nu ar trebui sa fie o taxa, decat banii tai. Astept update. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 (edited) Tu ai domeniul de la toolz. Toolz le au de la rcenter. Le vei spune celor de la toolz sa le comunice celor de la rcenter sa mute domeniul in contul meu de la rcenter. Apoi eu ma ocup mai departe. Pentru asta nu ar trebui sa fie o taxa, decat banii tai. Astept update. "Domeniul l-ati inregistrat la toolz.ro, nu la rcenter."edit 2:Buna ziua,Erau altfel in ceea ce priveste modificarea de date din profil, nimic altceva.Acest lucru nu mai este posibil tot din motive de securitate, pentru ca majoritatea cererilor de acest gen nu vin din partea proprietarului de cont, acesta riscand sa ramana fara date/servicii.In cazul in care ne trimiteti o copie dupa buletin care sa coincida cu datele personale din cont dupa ambele adrese de e-mail, cea actuala si cea pe care o doriti setata atunci putem face aceasta modificare. Edited February 20, 2015 by betivuu' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Tu ai domeniul de la toolz. Toolz le au de la rcenter. Le vei spune celor de la toolz sa le comunice celor de la rcenter sa mute domeniul in contul meu de la rcenter. Apoi eu ma ocup mai departe. Pentru asta nu ar trebui sa fie o taxa, decat banii tai. Astept update.Toolz si rCenter sunt administrate de aceeasi societate. SC HOSTING MEDIA SRL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 Am vorbit, dupa cum am zis mai sus.Trebuie doar sa dau copie dupa buletinu' meu si a noului proprietar, cine e interesat cu adevarat astept un pm aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted February 22, 2015 Author Report Share Posted February 22, 2015 Bump! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted February 24, 2015 Author Report Share Posted February 24, 2015 Astea au' postat pentru +1, nu mai raspunde niciunu.Daca e careva interesat am lasat mail in primul post, nu mai raspund la pm la toti cretinii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted February 25, 2015 Author Report Share Posted February 25, 2015 up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...