Jump to content
TokyoMode

Bani pe Android. PTC, PTS - chestii de chinezi

Recommended Posts

Posted

Daca va plictisiti la job,scoala etc etc am o solutie pentru voi .

Am descoperit pe Google Play o aplicatie destul de interesanta . O descarci iti faci un cont , bagi un ID de referral pentru un bonus de 0.50$ de inceput , si completezi fel si fel de oferte pentru a castiga bani . Eu unul am aplicatia de 4 zile si am 16.50$ la 20$ ii pot retrage prin paypal , sau pe diferite cadouri . Gen amazon gift etc ...

Aplicatia se numeste -> Tapporo

ID Meu de referral -> TAPRC568229

Nu este obligatoriu sa bagati ID-ul de referral . ! Daca il bagati veti primi un bonus de 0.50$ de inceput .

Enjoy it ! :D

• Downvote 1
Posted

Daca te oboseai sa citesti review-urile ai fi vazut ca 5 stars au dat doar cei care si-au pus codul de refferal (adica majoritatea prostilor). Restul 1 star spunand ca e fake.

Nu mai credeti in tampeniile astea.

Posted

* Nu mai pune?i titluri idioate la topicuri.

"Dac? v? plictisi?i la job/?coal?, face?i bani pe telefon". WTF?

* Nu se pune spa?iu înainte de virgul?/punct. "adic? , nu . a?a". Nu are sens s? folose?ti ?i punct ?i semnul exclam?rii " [ .. ] referral . !"

* În cazul dolarului, moneda se pune înainte de sum?. $10 este corect, 10$ nu este corect.

Posted
* Nu mai pune?i titluri idioate la topicuri.

"Dac? v? plictisi?i la job/?coal?, face?i bani pe telefon". WTF?

* Nu se pune spa?iu înainte de virgul?/punct. "adic? , nu . a?a". Nu are sens s? folose?ti ?i punct ?i semnul exclam?rii " [ .. ] referral . !"

* În cazul dolarului, moneda se pune înainte de sum?. $10 este corect, 10$ nu este corect.

Linguistic issues concerning the euro - Wikipedia, the free encyclopedia

Aceeasi chestie se aplica si pentru dolar probabil. Semnul se pune in functie de limba.

El se exprima in romana, deci e ok sa puna $ dupa numar.