TokyoMode Posted February 21, 2015 Report Posted February 21, 2015 Daca va plictisiti la job,scoala etc etc am o solutie pentru voi .Am descoperit pe Google Play o aplicatie destul de interesanta . O descarci iti faci un cont , bagi un ID de referral pentru un bonus de 0.50$ de inceput , si completezi fel si fel de oferte pentru a castiga bani . Eu unul am aplicatia de 4 zile si am 16.50$ la 20$ ii pot retrage prin paypal , sau pe diferite cadouri . Gen amazon gift etc ...Aplicatia se numeste -> Tapporo ID Meu de referral -> TAPRC568229Nu este obligatoriu sa bagati ID-ul de referral . ! Daca il bagati veti primi un bonus de 0.50$ de inceput . Enjoy it ! 1 Quote
Byte-ul Posted February 21, 2015 Report Posted February 21, 2015 Daca te oboseai sa citesti review-urile ai fi vazut ca 5 stars au dat doar cei care si-au pus codul de refferal (adica majoritatea prostilor). Restul 1 star spunand ca e fake.Nu mai credeti in tampeniile astea. Quote
em Posted February 21, 2015 Report Posted February 21, 2015 * Nu mai pune?i titluri idioate la topicuri. "Dac? v? plictisi?i la job/?coal?, face?i bani pe telefon". WTF?* Nu se pune spa?iu înainte de virgul?/punct. "adic? , nu . a?a". Nu are sens s? folose?ti ?i punct ?i semnul exclam?rii " [ .. ] referral . !"* În cazul dolarului, moneda se pune înainte de sum?. $10 este corect, 10$ nu este corect. Quote
Byte-ul Posted February 21, 2015 Report Posted February 21, 2015 * Nu mai pune?i titluri idioate la topicuri. "Dac? v? plictisi?i la job/?coal?, face?i bani pe telefon". WTF?* Nu se pune spa?iu înainte de virgul?/punct. "adic? , nu . a?a". Nu are sens s? folose?ti ?i punct ?i semnul exclam?rii " [ .. ] referral . !"* În cazul dolarului, moneda se pune înainte de sum?. $10 este corect, 10$ nu este corect.Linguistic issues concerning the euro - Wikipedia, the free encyclopediaAceeasi chestie se aplica si pentru dolar probabil. Semnul se pune in functie de limba.El se exprima in romana, deci e ok sa puna $ dupa numar. Quote
Dani08 Posted February 21, 2015 Report Posted February 21, 2015 Aplicatia este scam, am folosito si eu acum ceva timp, aplicatia este pe google play de cam 4 ani cred! Quote