Fame Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Buna seara,As dori sa achizitionez aceasta carte, insa nu sunt sigur daca site-ul este legitim, tinand cont de reducerile foarte mari si de lipsa de informatii despre firma.As dori sa stiu daca este in regula sa comand cartea de aici, fiind prima data cand incerc sa cumpar ceva online.Multumesc ! Quote
Aripipevant Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 (edited) Pana la urma o sa intrebati daca si hartia igienica e legitima. Cine crezi ca o cumpara? Nu vezi ca celelalte carti nu au reduceri asa mari? Oricum, o laba facuta la timpu ei face cat o pizda fututa mai tarziu. Edited February 23, 2015 by Aripipevant Quote
Active Members SynTAX Posted February 23, 2015 Active Members Report Posted February 23, 2015 Buna seara,As dori sa achizitionez aceasta carte, insa nu sunt sigur daca site-ul este legitim, tinand cont de reducerile foarte mari si de lipsa de informatii despre firma.As dori sa stiu daca este in regula sa comand cartea de aici, fiind prima data cand incerc sa cumpar ceva online.Multumesc !Are dreptate "colegul meu" de mai sus. Plata i-o faci curierului. Ce te retine sa ii zici sa astept 1 minut pana deschizi coletul? Chiar asa nu va duce capul? Quote
Fame Posted February 23, 2015 Author Report Posted February 23, 2015 @SynTAX Vroiam doar sa fiu sigur, fiind prima data cand fac acest lucru... . Voi face comanda pana la urma.Thread inchis! Quote
TheTime Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Daca vrei sa arunci un ochi peste carte inainte sa o cumperi: click me! Quote