cihuletz Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 aHR0cDovL3JzdC5ob3N0NTYuY29tL3NjYW5uZXIvDistractie placuta Quote
KwerL Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 (edited) De ce ai pus numele 'rst' la acea pagina ?E o mizerie pentru copii retarzi, iar titlu trebuia sa fie '' de toate pentru 'hekari' retarzi '' pentru ca acolo sunt doar cacaturi copilaresti, scanere si scanere. doar 'roate' - ' flood' si scanere aveti in cap. Muie!Edit: @xoxcih aka cihuletz, ti-ai facut alt cont doar sa imi dai mie dislike )Dai bre cat vrei, fa-ti inca 10 conturi si da-mi dislike, prea putin imi pasa. Pace. Edited February 24, 2015 by KwerL 1 Quote
cihuletz Posted February 24, 2015 Author Report Posted February 24, 2015 De ce ai pus numele 'rst' la acea pagina ?E o mizerie pentru copii retarzi, iar titlu trebuia sa fie '' de toate pentru 'hekari' retarzi '' pentru ca acolo sunt doar cacaturi copilaresti, scanere si scanere. doar 'roate' - ' flood' si scanere aveti in cap. Muie!Ma nea cap de minge , crezi ca eu stau sa fac site-uri ? Lam gasit si lam postat aici , poate pentru alti este folositor , asa ca nu mai comenta ... SMS stii ce zic Quote