Vhaerun Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Heya ! Am cautat zilele trecute cum sa fac sa iau textul din ferestrele de conversatie de pe messenger . Nu voiam sa ma bazez pe loguri , si am inceput cautarea . Am aflat ca ferestrele Y! Messenger sunt de fapt Internet Explorer_Server , si am vazut pe forumul AutoIT , ca daca atasezi un browser la ele , poti accesa textul la fel ca pentru o pagina .Dim $browser=_IEAttach("titlu ferestra messenger","embedded");MsgBox(0,"Info",_IEDocReadHTML($browser));Pentru a scoate textul e nevoie sa parsati HTML-ul . Aveam/am in plan sa fac un anti-mass pentru Yahoo! Messenger , poate candva o sa iasa By the way : codul asta moare pe versiunea AutoIT stabila ( a fost introdus un bug in DllCall ) , 3.2.1.10 sau cat o fi . Pentru a merge , ori folosesti o versiune mai veche , ori downloadezi ultima beta . Quote
Vhaerun Posted March 15, 2008 Author Report Posted March 15, 2008 Era ceva pe codeproject (C++) scris de un indian , dar nu se compila , si nu am avut rabdare sa stau sa ii repar codul . Quote
georgex_hacker Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 cel mai mult imi place C# ma descurc si urasc pascal Quote
Vhaerun Posted March 15, 2008 Author Report Posted March 15, 2008 Stii cum se foloseste mausul ? Quote
Wav3 Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 dak mai afli ceva te rog anunta-ma..si dak te pot ajuta cu ceva iar anunta-ma ..ideea este buna si eu incerc de mult sa fac asta Quote
Wav3 Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 pai dak finalizezi proiectul...banuiesc k nu este terminat sau nu asa cum ai vrea tu... Quote
iMetal Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Dar cum iti dai seama ca e mass? din codul html care ti-l da autoitu...l-am salvat cu filewriteline sa-l vad pe tot dar nu-mi dau seama daca e mass sau nu respectivul mesaj. Quote
Vhaerun Posted April 19, 2008 Author Report Posted April 19, 2008 pai din html-ul returnat , iti extragi tu conversatia propriu-zisa , si abia apoi stabilesti daca e mass sau nu. Quote
iMetal Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Da si cum faci asta? Daca nu e vre-un manelist care sigur o sa puna (ma$$) la sfarsitul mesajului. Ma refer la ceva automat nu sa citesti daca e mass sau nu...Ma refer daca exista vre-un tag ceva care sa fie in toate masurile si care se gaseste in htmlul luat de la fereatra. Quote
Vhaerun Posted April 20, 2008 Author Report Posted April 20, 2008 exista in autoit functia is_mass .normal ca trebuie sa vezi ce se repeta in mesajele alea , si in functie de ele sa decizi daca sunt sau nu mass-uri .eu ma gandeam sa fac un array asociativ cu cuvinte des folosite in mass-uri si scoruri pt. fiecare , si daca un mesaj trece de x puncte , atunci e mass . Quote
iMetal Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Daca ai multi idioti in lista(like I do) o sa primesti masuri gen "ce faci?" "hai afara" care par ca ti se adreseaza tie deci e cam scartzaitoare metoda. Dar pana una alta tot te scapa de niste paraziti. Quote
Vhaerun Posted April 22, 2008 Author Report Posted April 22, 2008 da,astea ar fi cele mai eficiente mass-uri , in sensul ca nu multa lume se prinde ca sunt mass-uri Quote
Wav3 Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 vezi poate te ajuta cu ceva programelul asta Windows Hack succes Quote