Anton Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 (edited) Am nevoie de un R.A.T care sa contina:RDP/VNC back-connectkeylogerfiletransfer (optional).Va rog sa ma contactati cu un pret si durata de timp.-hintTot ce e public nu are backconnect.BlackShades (All Versions)Njrat (All Versions)Darkcomet (All Versions)Cybergate (All Versions)iStealer (All Versions)Albertino's Advanced RAT (All Versions)Poison Ivy (All Versions)ProRAT (All Versions)Rapzo Logger (All Versions)BlackShades Stealer (All Versions)iRtehLeet Stealer + Keylogger (All Versions)Ganja's IRC Bot (All Versions)Warbot (All Versions)Zues (All Versions)Spyeye (All Versions)KRBot (All Versions)XR Hostbooter (All Versions)ManGe IRC Bot (All Versions)Comune Worm (All Versions)Swarm IRC Bot (All Versions)BlackShades HTTP Bot (All Versions)Nu vreau asa ceva, vreau custom. Edited March 2, 2015 by Anton 1 Quote
Twiff Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Cauta pe aici pe forum si gasesti DarkComet. Nu iti e de ajuns asta ? Quote
Byte-ul Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Boule, back-connect inseamna ca aplicatia se conecteaza la PC tau. Exact aia face si Darkcomet.Back-connect e acelasi cacat cu reverse connection Quote
sleed Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Anton, frate, tu ai nevoie de un fel de backdoor din ce imi dau seama, sa se auto execute, dupa ce "victima" a downloadat un fisier. Se poate face in C si asm, cine are cunostinte, dar cine ar vrea sa faca afaceri cu tine, ar trebui sa aduca un escrow. Quote
mov_0ah_01 Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 (edited) Boule, back-connect inseamna ca aplicatia se conecteaza la PC tau. Exact aia face si Darkcomet.Back-connect e acelasi cacat cu reverse connectionDarkComet/others au direct connect. adica TU te conectezi la el, ai remote view shit...BackConnect inseamna sa stai cu el logat in acelas timp pe pc, pe acelas user sa ai desktopul lui fara ca el sa vada. = backconnect..."programatorule", in fine...nu mai vorbiti daca nu va pricepeti doar sa va aflati in treaba Edited March 2, 2015 by mov_0ah_01 Quote
Anton Posted March 2, 2015 Author Report Posted March 2, 2015 Anton, frate, tu ai nevoie de un fel de backdoor din ce imi dau seama, sa se auto execute, dupa ce "victima" a downloadat un fisier. Se poate face in C si asm, cine are cunostinte, dar cine ar vrea sa faca afaceri cu tine, ar trebui sa aduca un escrow.N.P. Quote
Byte-ul Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 DarkComet/others au direct connect. adica TU te conectezi la el, ai remote view shit...BackConnect inseamna sa stai cu el logat in acelas timp pe pc, pe acelas user sa ai desktopul lui fara ca el sa vada. = backconnect..."programatorule", in fine...nu mai vorbiti daca nu va pricepeti doar sa va aflati in treabaCum sa te conectezi TU la el? Se conecteaza clientul (aka virus.exe) la server (care ruleaza pe PC-ul tau).Este reverse connect, nu direct connect. Quote
mov_0ah_01 Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Cum sa te conectezi TU la el? Se conecteaza clientul (aka virus.exe) la server (care ruleaza pe PC-ul tau).Este reverse connect, nu direct connect.Nu faci niste diferente tu.... ai asa ceva de vanzare da sau nu?Nu ai? nu te baga.... ai? Baga-te, dar nu are rost sa-l jignesti pe om... Quote
Active Members MrGrj Posted March 2, 2015 Active Members Report Posted March 2, 2015 @mov_0ah_01, imi cer scuze ca te-am tinut pe hold atata timp. Stiu ca am promis ca il fac da' am fost si cu probleme si cu interviul de la BD. Really sorry man Quote
mov_0ah_01 Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 pai fa-l..... am pierdut 3 sapt puteai macar sa spui daca nu-l faci, nu ma deranjeaza nici daca-l faci acum... anton se ocupa de ast Quote
zeroabsolut Posted December 1, 2015 Report Posted December 1, 2015 Anton, frate, tu ai nevoie de un fel de backdoor din ce imi dau seama, sa se auto execute, dupa ce "victima" a downloadat un fisier. Se poate face in C si asm, cine are cunostinte, dar cine ar vrea sa faca afaceri cu tine, ar trebui sa aduca un escrow.ti-am trimis pm ca sunt interesat de script Quote