Aerosol Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 (edited) Nu e cine stie ce dar l-am postat fiidca era in subdomeniu toshiba Edited March 2, 2015 by Aerosol
J Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Si ce faci cu fpdul asta? Nu de alta dar mi se pare inutil showoff-ul.
Aerosol Posted March 2, 2015 Author Report Posted March 2, 2015 (edited) Si ce faci cu fpdul asta? Nu de alta dar mi se pare inutil showoff-ul.fpd chiar poate fi considerata o vulnerabilitate information gathering de level 1 ( desi pare ceva neinsemnat ), deoarece iti arata path-ul si user-ul de la ftp , un brute mic si poti lua acces.Mai multe despre FPD gasesti -> Full Path Disclosure - HakipediaIn cazu' asta ce bruteforce faci tu la C:/www?Scuze ca raspund mai greu dar lucrez la ceva...Deci J, acela este path-ul , tu nu faci brute pe path faci pe user. @Webz n-ai ce $$$$ sa iei man, e doar FPD. Edited March 2, 2015 by Aerosol
J Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 fpd chiar poate fi considerata o vulnerabilitate information gathering de level 1 ( desi pare ceva neinsemnat ), deoarece iti arata path-ul si user-ul de la ftp , un brute mic si poti lua acces.Mai multe despre FPD gasesti -> Full Path Disclosure - HakipediaIn cazu' asta ce bruteforce faci tu la C:/www?
Webz Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 wow tare, raporteaza si poate primesti $$$$ , asteptam reply-uri , tine-ne la curent te rog
Al_sasha Posted March 3, 2015 Report Posted March 3, 2015 Pai toate platformele de wp au vuln asta lol
Aerosol Posted March 3, 2015 Author Report Posted March 3, 2015 (edited) @nedo te rog sa dai TC la acest topic deja au inceput sa o dea in altele.Multumesc. Edited March 3, 2015 by Aerosol 1
J Posted March 3, 2015 Report Posted March 3, 2015 Recunoaste ca e un cacat mozolit ceea ce ai postat tu. Nui nici fpd nici sloboz. E o simpla eroare de cod php scris prost. @TheTime,postul asta trebuie bagat in cos.
sleed Posted March 3, 2015 Report Posted March 3, 2015 Daca programatoru ala, punea un simplu @ , nu mai erai tu fericit cu FPD u. Daca il exploatezi, iti trec casa pe numele tau, hecarule care esti tu!