Heisenberg88 Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Ce inseamna sa fi hacker? Sa ai cunostinte in ce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Ce inseamna sa fi hacker? Sa ai cunostinte in ce ?Ma... Sa fi hacker nu stiu ce inseamna... Dar sa fii hacker presupun ca inseamna sa stii sa te descurci la toate, sau sa fii foarte bun pe domeniul tau, sau ceva de genul... Dar insemnatatea cuvantului "hacher" s-a schimbat de mult timp, acum hacher inseamna sa spargi servere de metin, cantar, sa dai difeis, si sa te lauzi la colegii de clasa. Ah da, si sa nu uitam de roate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heisenberg88 Posted March 2, 2015 Author Report Share Posted March 2, 2015 Ma... Sa fi hacker nu stiu ce inseamna... Dar sa fii hacker presupun ca inseamna sa stii sa te descurci la toate, sau sa fii foarte bun pe domeniul tau, sau ceva de genul... Dar insemnatatea cuvantului "hacher" s-a schimbat de mult timp, acum hacher inseamna sa spargi servere de metin, cantar, sa dai difeis, si sa te lauzi la colegii de clasa. Ah da, si sa nu uitam de roate.)) .Sugeti pla aia de da-ti dislike <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Hacker - WikipediaCracker - Wikipedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 a mai fost de cateva ori discutia asta pe aici, mai pun odata acelasi link ca in discutiile anterioare Cum s? devii un hacker - wiki.lug.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sithalkes Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Inseamn? s? fii tare, ?i dup? ce ai inv??at, e?ti bazat, dai un report, apoi dac? nu te bag? in seama dai un defeis, apoi bei la crâ?me r?u famate ?i spargi (în b?taie) un rom ( un ?igan, pentru neini?ia?i! Sau mai mul?i c? ciorile umbl? in cîrd). Apoi, te asociezi cu un general (Din STS, evident pensionar) iti faci firma si traiesti fericit. Am incalecat pe o c?p?un? si tropai sa fut 3 bugetare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 TC Link to comment Share on other sites More sharing options...