crackerboy Posted March 3, 2015 Report Posted March 3, 2015 salut . Nu vreau sa para un fel de reclama sau spam, dar caut echipa care ma pot baza sa se ocupe impreuna cu mine de un site de cracking nou nout .Cei care sunt interesati le voi lasa pm . Multumesc anticipat! Quote
Che Posted March 4, 2015 Report Posted March 4, 2015 Vreau si eu. Nu stiu cat timp am la dispozitie dar sunt pasionat de cracking. (Cracking de software nu de altceva.) Quote
Nytro Posted March 4, 2015 Report Posted March 4, 2015 Astept cu nerabdare realizarile voastre. Quote
crackerboy Posted March 6, 2015 Author Report Posted March 6, 2015 V-am trimis pm ....acum faceti cum vreti Quote
crackerboy Posted March 7, 2015 Author Report Posted March 7, 2015 Crackinghood@yahoo.com daca sunteti interesati ma gasiti pe mess Quote
dany_love Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Astept cu nerabdare realizarile voastre. @Nytro din pacate cred ca o sa ai ceva de asteptat pana sa puna situ pe picioare:)Sa nu fii dezamagit. Quote