Qubicon Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Am un Alcatel One Touch 991 si este codat , ma poate ajuta cineva cu un cod de deblocare pe baza de IMEI sau o alta metoda ? Gasiti in poza de mai jos tot ce este necesar ! Quote
Qubicon Posted March 7, 2015 Author Report Posted March 7, 2015 Exista vreo metoda pentru a decoda acest telefon gratuit ? Astept Video / Detalii Stima si Respect ! Quote
nedo Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Din pacate nu, nu cred sa existe o metoda pentru asta, intrucat deblocarea pe imei se face pe anumite servere, la care se plateste. Quote
vabogsm Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Salut telefonul se decodeaza remote pe cablu pe undeva 25-30 lei dar o sa incerc sa til decodez cu o cerere pe baza imei-ul o sa iti trimit eventual un PM! Si mai e o metoda cu cyanogenmod as fi auzit... vorbeste cu prietenul nostru google poate gasesti ceva! Quote
Mr.Jokerx Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Incarca aici , au preturi mici : Decodare telefoane pe IMEI Quote
Qubicon Posted March 9, 2015 Author Report Posted March 9, 2015 vabogsm - iti multumesc foarte frumos , astept un mesaj privat cand crezi ca ai timpu' necesar . Mr.Jokerz - este pentru un prieten care e in Anglia , nu detin telefonu' ! Stima si Respect ! Quote
vabogsm Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 Daca cauti foarte foarte mult e posibil sa gasesti si decodare pe baza de imei.Acum ceva ani am reusit sa decodez un nokia 1110 sau ceva de genu`, foarte vechi pe baza imei-ului.Postase cineva baza de date prin care se decodeaza prin imei.Stiu ca am introdus imei-ul, mi-a dat niste coduri si a mers din a 2-a incercare.Poti incerca cu cyanogenmode, nu e f si simplu, dar gasesti pe net tutoriale.Da e adevarat Exclusiv telefoanele nokia mai vechiuite generatia DCT 1,2,3,4 si cateva samsunguri cele noi slabut de tot contra cost da.... Quote