Jump to content

Recommended Posts

Posted

salutari , mi sa parut potrivit sa scriu la sectiunea hardware aceasta tema, daca am gresit imi cer scuze, as vrea sa stiu daca cunoaste cineva un site calumea sau o sursa de unde se poate cumpara un MSR 206 si cam cat costa, am auzit de la un amic ca il poti lua de pe net si e perfect egal , asa este? daca da zicetimi un link ceva daca stiti la un site legit .. ms anticipat

Posted

Normal ca se pot cumpara legal , problema e ca probabil iti trebuie acte legale ca sa justifici ce faci cu ea . E la fel ca si cu permisele de port-arma .

Chiar si pe shopping.yahoo. com gasesti. preturile incep cam de la 500-600 dolari si urca ..

Posted
Normal ca se pot cumpara legal , problema e ca probabil iti trebuie acte legale ca sa justifici ce faci cu ea . E la fel ca si cu permisele de port-arma .

Chiar si pe shopping.yahoo. com gasesti. preturile incep cam de la 500-600 dolari si urca ..

eu am vorbit cu un baiat din ro de la noi care cumpara nu a zis nimic de acte :|