kab00M!! Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Salutare. În decembrie anul trecut am cump?rat de pe ebay.de un Tv in valoare de 1600 de euro (pre?ul în magazin era ?i este de 2200). Plata s-a f?cut prin papalul colegului meu de serviciu.Toate bune si frumoase, omul a trimis produsul, foarte ok, problema este ca nici pân? în ziua de azi nu am primit factur?. Avea calificative foarte bune, nici un negativ, preturi foarte bune. Dup? de am pl?tit produsul am observat ca s-a retras de pe ebay , plus ca a primit ?i negativ pe acela?i motiv ca al meu, netrimitere factura.Ok acum eu ce pot face, s? deschid caz la ebay sau nu stiu. ?in s? precizez ca locuiesc în Germania,si m? gândesc ca f?r? factur? nu beneficiez nici de garan?ie. Quote
bilbo Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 daca l-ai cumparat de la o societate cere factura daca e de la persoana fizica nu cere facturadaca vrei dovada achizitiei printeaza id-ul tranzactiei din istoricul contului tau. Quote
Sithalkes Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 In cutia produsului trebuia sa ai si un certificat de garantie necompletat, pe langa manualul de utilizare, telecomanda, etc.Daca ti se defecteaza produsul, uita-te pe net cine face service-ul autorizat in zona ta, si poti apela la ei, avand certificatul de garantie nu va fi nici o problema. De obicei factura se cere pentru a se cunoaste data vanzarii, deoarece un produs are garantie x ani, care se numara incepand de la data cumpararii produsului respectiv. Quote
kab00M!! Posted March 11, 2015 Author Report Posted March 11, 2015 Nu cred ca am foaia de garan?ie, din câte ?tiu nu era în cutie Quote
k0k0 Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 Uitate pe site in cont pe la istoric comenzi, si probabil al trebui sa gasesti garantia si factura, daca nu atunci dai un tiket.. Quote