Linuxup Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Cumpar bitcoin cu papypal care este interesat, privat! Quote
QuoVadis Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Cumpar bitcoin cu papypal care este interesat, privat!Daca nu esti interesat sai tzepe, poti face asta pe https://localbitcoins.com/instant-bitcoins/?quick-action=buy&quick-amount=&quick-currency=GBP&quick-online_provider=PAYPAL&quick-country_code=GB&find-offers=Eu acolo imi fac tranzactiile. Metoda e in felul urmator:1. Tu alimentezi contul corespunzator tranzactiei care vrei sa o faci2. Accepti oferta care o vrei - iar asta iti blocheaza temporar fondurile (in escrow) cu care ai alimentat3. Oferta ta de cumparare/vanzare merge la comerciantul selectat de tine si daca ei sunt de acord baga fondurile respective ceea ce deblocheaza automat fondurile din ambele parti. Eu asa am cumparat si vandut BTC fara probleme. In unele locatii poti cu cash, altii accepta transfer prin internet banking, etc. Ultima oara la 2 noaptea mi-a trimis unul bani instant prin internet banking - totul merge uns. Quote
Linuxup Posted March 13, 2015 Author Report Posted March 13, 2015 Da frate, am cumparat si eu odata de acolo, dar de 100 $ paypal mi-a dat 60 $ ))) ce combinatie e asta ?Imi lasi un skype/mess ? de al tau.Mersi. Quote
QuoVadis Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 Update !! mai e valabil:)Ti-am lasat pm cu Skype cum ai cerut dar vad ca nu ai mai intrat. Quote
TheAnalyst Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 cu paypal nu ma risc, nu am chef sa ma sune aia in fiecare zi sa imi manance ficatii ca am balanta negativadaca vrei cu internet banking te pot ajuta eudaca esti din bucuresti , ai ATM in centrul vechi Quote
Linuxup Posted March 15, 2015 Author Report Posted March 15, 2015 Si cat vrei pe un BTC cu internet banking ? Quote
BTC-Area Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Salut.Caut sa cumpar bitcoin, am nevoie de cantitati mari, dar orice cantitate e buna.Platesc intre 90% si 92% din pretul bitstamp.Momentan pot sa cumpar in jur de 30BTC / zi.Ne putem intalni sau va pot trimite banii prin transfer bancar.Putem folosii si serviciu de escrow oferit de localbitcoins pentru siguranta.Daca aveti BTC de vanzare dati pm sau mesaj/apel : 0736 449 706 Quote
Hoster.ro Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 BTC-Area iti ofer eu 20btc ... cu conditia sa ne vedem face to face Quote
anoxdox Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 ai grija ca situl nu ofera escrow in primul rand, odata ce ai facut online bank transfering sau pay with paypal nu au cum oferi escrow (ca sa foloseasca escrow trebuie sa folosesti situl lor nu online banking sau etc..?) . Quote