Jump to content

anoxdox

Active Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About anoxdox

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

1226 profile views
 1. Cumpar pagina de Facebook majoritatea audientei din USA si UK. Astept PM.
 2. Cand o sa intelegi ce am zic mai sus o sa intelegi si ce trebuie sa faci, pana atunci iti recomand sa te documentezi mai mult.
 3. Cand o sa intelegi ce am zic mai sus o sa intelegi si ce trebuie sa faci, pana atunci iti recomand sa te documentezi mai mult.
 4. Read that again, If you know what you doing will work If you try to be clever without knowing what you doing you better shut up.
 5. ce arata aici e man-in-the middle attack si ala se face dupa ce sa gasit parola, ( pestru ca arata ca are parola) cand faci man-in-the middle attack poti captura orice parola de la orice site pentru ca conexiunile trec prin pc'ul tau si dupa ajung la servere. Daca zici ca e de la SKY svimbati mac address'ul si conecteazate direct la situl de la router 99% din persoane nu schimba DEFAULT LOGIN si acolo ai tot ce vrei
 6. dai disabled la mac spoofing si trebuie sa mearga sau daca nu foloseste aireplay-ng
 7. Ce crezi ca rezolvi daca te sinucizi..? Iti spun eu absolut nimic. Iti recomand sa te lasi de cacaturile alea de "pacanele", uita prieteni aia care te duc acolo, spunele ca esti ocupat si chiar daca nu ai nimic de facut numai nu te mai duce acolo. Inca ceva incearca sa iti gasesti o fata ok si iesi cu ea poate te tine ocupat si uiti de prostiile alea ce le ai in cap. Bafta
 8. ma bucur ca mai sunt si oameni pe care ii duce capul si gandesc umpic
 9. si eu sunt un analfabet dar macar ma abtin de la comentarii inutile
 10. da ce aici sunt numai analfabeti sau ce ..? )
 11. Caut un cracker care sa lucreze la un proiect cu mine plata prin BTC, nu caut amatorii. Daca esti bun la gasit vulnerabilitatii si sa le exploatezi contacteaza'ma in privat.
 12. anoxdox

  Email+Password

  Daca te duce capul ala nu le-ai posta aici pentru toti retarzi care stiu doar sa comenteze aiurea, nici macar ''multumes'' nu stiu sa zica. PS: data viitoare nu mai da copy paste.
 13. Cine ti le vinde cu 5$ bucata ori e prost ori nu stie ce sa faca cu ele
 14. 25$ rdp cu drept de administrator, numai tu ai acces la el, daca esti interesat pm.
 15. Programul asta e destul de vechii, folositi owasp e unul foarte bun de gasit vulnerabilitati sau mai are kali linux inca o gramada de programe pentru asa vulnerabiitati.
×
×
 • Create New...