Jump to content

anoxdox

Active Members
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by anoxdox

  1. Cumpar pagina de Facebook majoritatea audientei din USA si UK. Astept PM.
  2. Cand o sa intelegi ce am zic mai sus o sa intelegi si ce trebuie sa faci, pana atunci iti recomand sa te documentezi mai mult.
  3. Cand o sa intelegi ce am zic mai sus o sa intelegi si ce trebuie sa faci, pana atunci iti recomand sa te documentezi mai mult.
  4. Read that again, If you know what you doing will work If you try to be clever without knowing what you doing you better shut up.
  5. ce arata aici e man-in-the middle attack si ala se face dupa ce sa gasit parola, ( pestru ca arata ca are parola) cand faci man-in-the middle attack poti captura orice parola de la orice site pentru ca conexiunile trec prin pc'ul tau si dupa ajung la servere. Daca zici ca e de la SKY svimbati mac address'ul si conecteazate direct la situl de la router 99% din persoane nu schimba DEFAULT LOGIN si acolo ai tot ce vrei
  6. dai disabled la mac spoofing si trebuie sa mearga sau daca nu foloseste aireplay-ng
  7. Ce crezi ca rezolvi daca te sinucizi..? Iti spun eu absolut nimic. Iti recomand sa te lasi de cacaturile alea de "pacanele", uita prieteni aia care te duc acolo, spunele ca esti ocupat si chiar daca nu ai nimic de facut numai nu te mai duce acolo. Inca ceva incearca sa iti gasesti o fata ok si iesi cu ea poate te tine ocupat si uiti de prostiile alea ce le ai in cap. Bafta
  8. ma bucur ca mai sunt si oameni pe care ii duce capul si gandesc umpic
  9. si eu sunt un analfabet dar macar ma abtin de la comentarii inutile
  10. da ce aici sunt numai analfabeti sau ce ..? )
  11. Caut un cracker care sa lucreze la un proiect cu mine plata prin BTC, nu caut amatorii. Daca esti bun la gasit vulnerabilitatii si sa le exploatezi contacteaza'ma in privat.
  12. anoxdox

    Email+Password

    Daca te duce capul ala nu le-ai posta aici pentru toti retarzi care stiu doar sa comenteze aiurea, nici macar ''multumes'' nu stiu sa zica. PS: data viitoare nu mai da copy paste.
  13. Cine ti le vinde cu 5$ bucata ori e prost ori nu stie ce sa faca cu ele
  14. 25$ rdp cu drept de administrator, numai tu ai acces la el, daca esti interesat pm.
  15. Programul asta e destul de vechii, folositi owasp e unul foarte bun de gasit vulnerabilitati sau mai are kali linux inca o gramada de programe pentru asa vulnerabiitati.
  16. ai grija ca situl nu ofera escrow in primul rand, odata ce ai facut online bank transfering sau pay with paypal nu au cum oferi escrow (ca sa foloseasca escrow trebuie sa folosesti situl lor nu online banking sau etc..?) .
  17. anoxdox

    RDP

    Cam multii trojenii in asta
  18. Da vina mea am uitat o litera. Daca citesti mai sus iti dai seama de ce nu il pun aici
  19. si ce faci cu crypterul daca ti'l dau tie ..? Te uiti la el..? Cryperul il platesc eu in fiecare luna si nu merge numai pe un singur IP, daca il folosesc pe alt IP imi blocheaza contul automat. De asta nu are rost sa il postez sau nu pot sa il dau ...
  20. Nu dar o sa se gasesca ceva destept sa il urce pe virusscan..etc, si sa dus pe pl. Daca integi ce vreau sa zic nu am nevoie sa te fac "sclavul" meu ( cum o zici tu lol ) am destuii "sclavii". Faza e ca vreau sa fac si eu ceva pt situ asta ca de cand sunt pe aici nu am facut nimic. In fine ori cum nu ma intereseaza parerea ta lol. Pace
  21. Salut, Am crypter 100% FUD (nu il postez ca daca o fac in maxim 2 zile sa dus) daca ai nevoie sa iti crypez ceve pm si te ajut. PS: Nu eram sigur unde sa-l postez.
  22. ori cum la ce "retarzi" sunt uni nu o sa reziste mai mult de 2 zile
  23. Maybe you are good in what you doing but remember always someone will be better than you.

  24. Am eu destule daca esti in stare sa platesti pentru ele.
×
×
  • Create New...