FiliBlox Posted March 15, 2015 Report Posted March 15, 2015 (edited) TouchNews cauta autori! Daca esti pasionat de IT si tehnologie, te invitam sa te alaturi echipei noastre, sa faci parte din grupul nostru de autori si sa dovedesti ca stii ce inseamna lucrul in echipa. In comparatie cu alte site-uri, noi oferim seriozitate si profesionalism, oferim exact ceea ce iti doresti de la un loc de munca in online. Nu ne intereseaza cate studii ai, nu ne intereseaza nici varsta pe care o ai, ne intereseaza sa stii sa scrii bine si corect din punct de vedere gramatical. Articolele si toata activitatea pe care o depuneti pe site se plateste in fiecare luna, spre exemplu articolele scrise, sunt platite in functie de numarul de cuvinte. Avem si bonusuri speciale pentru cei mai harnici din echipa, oferim o suma de bani in plus daca articolele scrise de tine sunt printre cele mai accesate.Te asteptam sa ne dai cateva informatii despre tine pe adresa de e-mail: ionut_arbunea@yahoo.com Edited May 10, 2015 by FiliBlox 1 Quote
FiliBlox Posted March 16, 2015 Author Report Posted March 16, 2015 (edited) UP! Va asteptam in continuare sa ne trimiteti e-mail! Edited March 24, 2015 by FiliBlox Quote
Guest AndreiMihai Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Cat se plateste la un articol de 300 de cuinte?, si de 500? Quote
FiliBlox Posted March 16, 2015 Author Report Posted March 16, 2015 Cat se plateste la un articol de 300 de cuinte?, si de 500?Ti-am raspuns pe privat! Quote
QuoVadis Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 (edited) Sunteti interesati de calitate / cantitate / sau combinatie? De asemenea - in ce limba? Romana sau Engleza?As fi interesat sa scriu in lb. engleza pe domeniul in care lucrez si studiez: learning technologies sau technology enhanced learning.P.S. - engleza este curata, perfecta, caci sunt fluent si sunt stabilit in UK + am mai publicat articole in engleza Edited March 16, 2015 by aa7670 Quote
FiliBlox Posted March 16, 2015 Author Report Posted March 16, 2015 Sunteti interesati de calitate / cantitate / sau combinatie? De asemenea - in ce limba? Romana sau Engleza?As fi interesat sa scriu in lb. engleza pe domeniul in care lucrez si studiez: learning technologies sau technology enhanced learning.P.S. - engleza este curata, perfecta, caci sunt fluent si sunt stabilit in UK + am mai publicat articole in englezaSuntem interesati de calitate, articolele noastre se scriu numai in limba romana. Daca vrei sa obtii mai multe informatii despre site-ul nostru, inclusiv regulamentul si pretul trimite-ne un e-mail. Quote
red_dragon_69 Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Cat se plateste la un articol de 300 de cuinte?, si de 500?Subscriu! Quote
FiliBlox Posted March 17, 2015 Author Report Posted March 17, 2015 UP! Va asteptam in continuare in echipa noastra! Ne puteti trimite mail la adresa: ionut_arbunea@yahoo.com Lasati-ne si o adresa de Facebook atasata sa va putem cauta mai usor. Quote
kreplace_ Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Salutare, ?i-am trimis ?i eu email. Quote
quadxenon Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 UP! Va asteptam in continuare sa ne trimite-ti e-mail!Mai sus ceri ca articolele sa fie scrise corect gramatical.Sunt curios cine o sa ii corecteze . Quote
Sufar.Star Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 si eu ti-am lasat PM cu un sample Quote
Sufar.Star Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Salut, ti-am trimis si eu un sample prin PM Quote
FiliBlox Posted March 24, 2015 Author Report Posted March 24, 2015 Mai sus ceri ca articolele sa fie scrise corect gramatical.Sunt curios cine o sa ii corecteze .Pe forum si pe alte site-uri scriu cum vreau, am peste 500 de articole la activ scrise corect din punct de vedere gramatical. Quote
FiliBlox Posted March 24, 2015 Author Report Posted March 24, 2015 (edited) Rog un administrator/moderator sa închid? acest topic, întrucât sunt prea multi b?g?tori de seam?. R?mâne?i in continuare "smecheri" si spera?i c? o s? v? cad? bani din cer. Edited March 24, 2015 by FiliBlox Quote
NBD Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Cat se plateste pe luna? Plata este fixa? Sau per articol? Si daca e per articol cam cu cat se plateste articolul de aproximativ 300 cuvinte?? Quote
quadxenon Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Pe forum si pe alte site-uri scriu cum vreau, am peste 500 de articole la activ scrise corect din punct de vedere gramatical.Nu nu , eu si muci de beat scriu poate cu un y pe langa u.Cratima ta e de semiANALfabetism.Nu e typo. Quote
molecu Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Om neserios. I-am trimis un e-mail pe 18 Martie ?i nici pân? acum nu a r?spuns. (a r?spuns la un pm aici ?i atât) Quote
Nicholas. Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 Salut,ma intereseaza si pe mine la un articol de 500 de cuvinte cam care este plata lunara astept un pm , multumesc anticipat. Quote
Sufar.Star Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Si eu consider ca este neserios.I-am trimis si PM si mail...i-am trimis si o bucata de articol...si degeaba Quote
rremapped Posted April 24, 2015 Report Posted April 24, 2015 neserios e putin spus daca da dovada de lasitate incat sa nu raspunda la pm-uriparerea mea merita scuipat Quote
FiliBlox Posted May 10, 2015 Author Report Posted May 10, 2015 Ce e cu limbajul ?sta? R?spund doar la PM-urile care merit?, nu sunt obligat s? î?i r?spund ?ie. Nu fac angaj?ri prin PM-uri, oameni b?tu?i în cap, am scris clar în cerin??, toate cererile s? fie trimise pe adresa de e-mail, iar tu îmi trimi?i PM ?i te vai?i c? nu î?i r?spund. Angaj?rile se fac în continuare, avem 10 autori activi ce va pot confirma seriozitatea de care d?m dovad?, în special din punct de vedere a efectu?rii pl??ilor. Dac? ave?i altceva de comentat ?i dori?i s? m? corecta?i pe mine atunci când postez pe un forum, ab?ine?i-v?. Quote
Sufar.Star Posted May 11, 2015 Report Posted May 11, 2015 eu ti-am dat mail si tot nu ai raspuns Quote