alex-best Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 (edited) Salut eu sunt alex si sunt nou.:D Traiesc aici in Germania si ma bucur ca mam inregistrat.am 16 ani.Sunt si eu pasionat de IT am inceput sa invat HTML si vreau sa invat mai departe.daca ma puteti ajuta cumva.!!Eu tot am incercat sa fac un cont la Filelist dar nam reusit. Si stiu ca nu mai se pot da Invitatii . daca vreti doar:-/ Edited March 17, 2015 by alex-best 1 Quote
vex0r Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Inainte de a invata HTML, trebuie sa inveti Romana daca tot vrei ajutor de la RST, apoi sa inveti cum se face o introducere fara cersit si cacaturi, apoi trebuie sa inveti Engleza daca nu o stii, apoi trebuie sa te inveti sa te dezveti sa folosesti multe emoticoane. Apoi poti invata HTML linistit! Quote
Active Members SynTAX Posted March 17, 2015 Active Members Report Posted March 17, 2015 Nu cred ca are nevoie de romana sa invete HTML iar daca sta in Germania cu siguranta stie si engleza. Iar romana lui nu-i asa de rea. Sunt multi romani care o vorbesc mai prost. Te sfatuiesc sa inveti html de pe internet. Tutoriale, site-uri. Cartile multe dintre ele sunt depasite.Cat despre filelist, posteaza aici dupa model. https://rstforums.com/forum/74432-cerere-invitatii-pe-tracker-ul-filelist-ro.rst?highlight=filelist Quote
alex-best Posted March 17, 2015 Author Report Posted March 17, 2015 (edited) mersi pt sfaturi Edited March 17, 2015 by alex-best Quote
Aerosol Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 (edited) Salut si bine ai venit. @B10S i-am dat eu deja invitatie. Edited March 19, 2015 by Aerosol Quote
B10S Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 @alex-best Salut, bine ai venit , User name: florin_ionut95 Password: 5KyEMHqE3A uite cont personal pe filelist , folosestete de el cat ai nevoie Quote
razvan.mihaescu88 Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 te rog poti sa ma ajuti cu o invitatie filelist ? iti sunt recunoscator multumesc mult am mare nevoie o seara buna! razvan.mihaescu88@yahoo.com daca ma poti ajuta Quote
sudo Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 te rog poti sa ma ajuti cu o invitatie filelist ? iti sunt recunoscator multumesc mult am mare nevoie o seara buna! razvan.mihaescu88@yahoo.com daca ma poti ajutaDaca postezi un speedtest te ajut eu. Quote