Jump to content
vex0r

Cumpar Sursa VB.NET pentru youtube api views

Recommended Posts

Salut, doresc sa imi faca cineva o sursa in VB.NET care sa genereze un numar de vizualizari de la 0 pana la 301+ in cel mult 10 secunde pentru orice adresa url catre youtube.

Fara webbrowsere si alte cacaturi care iti fut computer-ul, vreau ceva be baza de threading si youtube api sau cum dracu am vazut ca se face, dar eu nu ma prea descurc si apelez la voi!

Vreau ceva gen asta:

2py24h5.jpg

Nu ma intereseaza aspectul, vreau doar sa fie aproximativa sursa cu acea imagine!

Ofer 6 euro paypal! Nu e mult, dar na...

Edited by vex0r

Share this post


Link to post
Share on other sites

Up - Come on guys!

//. Am incercat si eu sa fac, dar sunt derutat complet!

Imports System.Net
Imports System.Diagnostics
Imports System.Threading.Thread
Imports System.Threading


Public Class Form1

Dim int3 As Integer = 0
Dim int As Integer = 0
Dim aaa As Boolean = False
Dim startthread As System.Threading.Thread



Private Sub FlatButton1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles FlatButton1.Click

aaa = False
Do Until int3 = TextBox3.Text Or aaa = True
startthread = New System.Threading.Thread(AddressOf youtube)
startthread.Start()
int3 = int3 + 1
Loop
End Sub

Private Sub youtube()
Do Until int >= NumericUpDown1.Value
Dim url As String = "http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos/" + TextBox1.Text

_viewCount +1
int = int + 1


Loop
aaa = True
Label2.Text = NumericUpDown1.Value.ToString
Exit Sub
MessageBox.Show("Finished!")
End Sub



Sub _viewCount(ByVal url As String)
Try
Dim request As HttpWebRequest = DirectCast(WebRequest.Create("https://www.youtube.com/watch?v=y4n9t_1KbpA"), HttpWebRequest)
Dim response As HttpWebResponse
request.KeepAlive = True
request.Method = "GET"
request.UserAgent = "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/32.0.1700.102 Safari/537.36"
response = DirectCast(request.GetResponse(), HttpWebResponse)
IncreaseLabel2()
Catch ex As Exception

End Try
End Sub

Delegate Sub _IncreaseLabel2()
Sub IncreaseLabel2()
If Label2.InvokeRequired Then
Invoke(New _IncreaseLabel2(AddressOf IncreaseLabel2))
Else
Label2.Text = Val(Label2.Text + 1)
End If
End Sub



Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles Me.Load
Control.CheckForIllegalCrossThreadCalls = False
End Sub

Private Sub FlatClose1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles FlatClose1.Click
Me.Close()
End Sub

End Class

Edited by vex0r

Share this post


Link to post
Share on other sites

Extrapoleaza din asta, ca mi-e lene si tre' sa-mi fac cafea:


Private Sub Start_Click()
WebBrowser1.Navigate Url.Text
Timer1.Enabled = True

Private Sub Stop_Click()
Timer1.Enabled = False

Private Sub Timer1_Timer()
WebBrowser1.Refresh

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-ai ajutat enorm de mult, sincer!

Fara webbrowsere si alte cacaturi care iti fut computer-ul, vreau ceva be baza de threading si youtube api sau cum dracu am vazut ca se face, dar eu nu ma prea descurc si apelez la voi!

Oricum, poate dupa ce iti bei cafeaua te dezmeticesti putin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poti sa-mi torni cafeaua-n pula, ca nu ma mai obosesc sa-ti scriu. Esti prost daca te gandesti ca printr-un endpoint tu o sa influentezi numarul de view-uri.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Poti sa-mi torni cafeaua-n pula, ca nu ma mai obosesc sa-ti scriu. Esti prost daca te gandesti ca printr-un endpoint tu o sa influentezi numarul de view-uri.

Coaie, eu glumeam, nu sari ca pizda la bou! Eu nu stiu VB.net nici 2% si totusi incerc, iar tu vii sa imi spui mie maestrii de ale tale cum ca am facut ceva gresit. Du-te in pula mea!

Nu stii, nu te baga! Eu cumpar o sursa, nu vorbe jalnice!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cu 5$ cumperi un pachet de tigari, nu o sursa.

Presupun ca vrei 50$ pentru un cacat de cod care da niste cacaturi de refresh prin api, mare cacat! Imaginea de mai sus exemplara este programul unui tip care e noob in vb.net, se pricepe doar la facaturi vb.net pentru PPD, i-am cerut ajutor si a zis sa caut pe net, precum facuse el. Am cautat, gasisem ceva surse, dar fara functia de vizualizari am trudit sa editez, dar n-am reusit.

Sursa se gaseste si pe net daca e cautata bine, poate ca acum nu mai e, dar poate a prinso unul din voi. Ce mare sursa poate fi asta? E un bruteforce? Vreun crypter?

Daca vrei bani de doua pachete de tigari si nu de unul (ca atat dau eu) du-te si fute-te in cur si lasa-mi thread-ul in pace!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amuzant cum prostii ca tine care cred ca refresh-urile la un video influenteaza in vreun mod rankingul lui se gasesc sa ma trimita pe mine sa (citez) 'ma fut in cur'.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fa-ti-l frate singur daca nu e mare cacat

Incerc frate, dar observ ca noi romanii nu ne ajutam intre noi nici daca dai un ban de o cafea, asa in semn de prietenie. Am precizat ca nu stiu VB.net, iar voi ma luati peste picior. Asa comunitate e RST?

Am cerut o sursa, celui ce crede ca nu se merita nu am ce sa ii fac!

Edited by vex0r

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Ceri ajutor frumos.

2. 'Comunitatea RST' te ajuta. Ti-am zis ca, as far as i know, nu poti cu api-ul. Tu trebuie sa faci view-uri pe video-ul ala, adica refresh-uri.

3. API-ul il poti folosi ca sa sustragi informatii despre video. View count, numar de like-uri, moloz.

4. Spui ca nu le ai cu vb-ul, incerc sa-ti explic o chestie, iti iei grade, ma iei de carnat. Asa a functionat treaba

Nu va mai plangeti voi de comunitate si de astea, cand cautati ajutor mura-n gura aici, in loc sa dati 3 search-uri cu cap pe google, altele decat 'femei cu tate mari'.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nu te ajuta nimeni ca esti un jegos prin comportamentul tau, nu ca ai oferit putini bani. Daca erai mai civilizat puteai sa nu dai nimic si probabil te ajutau mai multi.

Mi-am dat seama ca m-am comportat neadecvat, dar totusi am fost si eu luat peste picior la randul meu, in thread-ul meu si in oferta mea.

Am precizat ca daca codul are "aia" si nu area "aia" nu ma pot folosi de ea, am un computer cu o placuta de ram stricata, iar cu hardul de 1 tb aproape plin, daca e suprasolicitat se inchide singur, de asta nu vreau cu webbrowser + ca utilizand refresh-ule la webbrowser dureaza prea mult.

Nu prea imi sta in fire sa ma cert cu userii din comunitati online, dar cand vezi ca esti luat peste picior si altul ii tine apararea ca e mai cunoscut si sa faca impresie devii putin, nu stiu, dezamagit!

Oricum, apreciez ca @alecseu a incercat sa ma ajute si imi cer scuze fata de el! Asta e, o sa vad cum sa editez varianta lui astfel incat sa fie convenabil!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@vex0r Obisnuieste-te cu asta si mergi mai departe! N-a fost vorba de comportamentul tau, asa e pe RST. Toti vor sute pe chestii publice, doar pentru simplul fapt ca sunt mai vechi, au acumulat mai multe cunostinte si stiu unde sa caute. Daca vrei sa ajugi, ajugi si cu asta-basta, tot atatea impresii, ba ca n-ai scris corect gramatical, ba ca nu stiu cum te-ai adresat. Fetite virgine!

Share this post


Link to post
Share on other sites
La fel de bine poti folosi hitleap.com. View-urile sunt de aceiasi calitate :)

Scuze, de obicei cand vreau views de calitate cumpar de pe xlviews.com sau viewsmonkey.com, faza cu 301+ rank-eaza rapid si mai bine de cat crezi. :D

Upload video as unlisted > boost it with 301 views > make it public > see it at first page

Share this post


Link to post
Share on other sites

faci un timer, ii setezi interval 100, mai faci un label pentru viewuri unde setezi textul "0".

In subul de la butonul de start pui:

Timer1.Start()

apoi in subul de la timer pui:

If Not Label1.Text >= 301 Then

//cauti pe net cum faci un request get, dai paste aici si dai replace la url in textbox-ul tau cu linkul video

Label1.Text = Label1.Text + 1

Else

Timer1.Stop()

MsgBox("Done")

End If

atat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta stiam si eu, dar fix acolo unde mi-ai zis tu sa caut pe google e buba, de asta credeam ca trebuie sa fie ceva pe baza de youtube api si am cerut ajutor. Deci fix aici nu ma pot descurca, ajuta-ma si la faza asta te rog mult.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...