Jump to content

bleg

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About bleg

  • Birthday 09/10/1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bleg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. E veche...oricum romanu la greu se intoarce cu spatele si se apleaca, e in adn-ul nostru. Ceva nou? Au facut sau fac admnii asa ceva? Vorba bulanului: neeeem!
  2. bleg

    Acte Auto Gratis

    E fita mare acolo, pe reversing, sunt 10 useri, da' valoare maxima. Nu vreau sa te superi, dar de cand faci bani, ai niste basini in cap, ba, give, ca mi-ai cumparat total commander, ca o fi, ca o pati.Vrei sa ajuti, ajuta, nu, nu si gata lasa-ne in coaiele noastre zbarcite ca suntem romani, nu toti suntem 'telectuali si facem zeci de milioane pe luna si luam masa in oras.
  3. Ati luat un dolar. Bravo voua, indienilor!
  4. PM cu pretul si un id.
  5. Google translate, serios? Da-o-n plm.
  6. Nu mai pot cu cardurile voastre pisa-m-as pe ele! Numai carduri si lovele aveti in cap! @TheRogue27 a pus un cod sursa si a vrut pareri despre el, adica oameni care se pricep si/sau au testat! Voi ce ati facut, ati inceput sa o ardeti cu cardurile. Pisa-m-as pe ele bis!
  7. @TheoverTime are you a refugee? If you aren't, pretty please, stay in your country!
  8. E vechi...nu trebuia postat, e o mizerie oricum.
  9. Sa ma pis pe ei de americani! Au pedepse prea aspre, curand or sa ne omoare cu pietre sau or sa ne arda pe rug pentru ca folosim Windows piratat. Mereu intoarcem curu la americani ori de cat ori si-o scoala ei, natie de rahat. Pizde am fost, pizde o sa murim!
  10. Este public crypter-ul...
  11. @vex0r Obisnuieste-te cu asta si mergi mai departe! N-a fost vorba de comportamentul tau, asa e pe RST. Toti vor sute pe chestii publice, doar pentru simplul fapt ca sunt mai vechi, au acumulat mai multe cunostinte si stiu unde sa caute. Daca vrei sa ajugi, ajugi si cu asta-basta, tot atatea impresii, ba ca n-ai scris corect gramatical, ba ca nu stiu cum te-ai adresat. Fetite virgine!
×
×
  • Create New...