QuoVadis Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 one.com Abuse DepartmentThank you for reporting this issue. The account has been suspended pending further investigation.Cand intru pe crackinghood - This site has been temporarily disabled, please try again later. @crackerboy - te-am pupat Cu toata dragostea >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdqgmsuy Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 _So proud of yourself_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spermessis Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Aveti 24h sa il banati pe userul Aerosol de pe acel site sau va inchid site-ul.Eu le-am dat o zi, nu inteleg ce nu au inteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackerboy Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 (edited) ce ati castigat din asta? child mindEdit: Si credeti-ma,ca daca as fi investit ceva va umpleam frigiderul ,dar cum nu am cheltuit niciun ban (one.com 1 year free hosting domain) cred ca v-ati pierdut timpul "Eu le-am dat o zi, nu inteleg ce nu au inteles."Spermessis nu te mai umfla atata , ca si bunicamea putea sa-mi dea un report , daca ar fi stiut sa foloseasca tastatura Edited March 23, 2015 by crackerboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiMihai Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Bine ca m-am retras si nu te-am mai ajutat cu prostia aia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonimporta Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Faceti bai dracu` ceva constructiv copii fara viitor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMoN23 Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Ce se mai ard pizdele intre ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted March 23, 2015 Author Report Share Posted March 23, 2015 Degeaba bagati dislike de oftica (ma lasa rece, mi se falfaie). Peste ceva ani cand mai cresteti (psihic) veti realiza ca a fost un mic favor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 @crackerboy Data viitoare cand vrei sa faci ceva ia domeniu de la un registratar calumea.@OP Daca tot esti asa smecher ia fa un test cu reportu pizdii si dai report la un domeniu inregistrat la https://www.balticservers.com vezi ce se intampla Link to comment Share on other sites More sharing options...
askvrit Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 E faza ca a fentat one.com cu proxy de spania/italia si si-a luat domeniu gratis, d-aia i l-a inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flesh Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Da-ti TC @AndreiMihai ai vazut ca zice lumea ca e un cacat si nustiu ce si acum dai vorbe aiurea pe aici..Mereu se gaseste cate un tampit pe aici sa comenteze aiurea ...nu iti place nu te uitaS-a dus pe pula rst cu oameni ca voi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 S-a dus pe pula de cand ati venit voi "crackerii pizdii" de ati stricat imaginea rst-ului cu defaceuri,furt de conturi si fraude bancare. Foarte bine ca v-a inchis jegu ala de site,asa meritati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdIntended Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 copii astia, orice ar face ei oricat de stupid ni s-ar parea noua is peste noi daca am fi de leatul lor, "lasa-ti copii sa faca ce vor" [ ce amuzanta e vorba asta ) ] totusi..trebuie sa se manifeste sa-si foloseasca creativitatea, vor ajunge peste noi nu peste foarte mult timp si ar trebui sa fim mandri de asta, nu sa-i injosim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flesh Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Hai sa nu o dam in altele...bine ca era forumu de cacat si tu ala care nu ai "furat" un cont de nustiu ce niciodata .Imi deschid cate forumuri vreau si daca nu iti convine nu intri si gata in plm Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Ba lake,ni se rupe pula de cate forumuri faci tu mey. Cine pula lu' tactu' te pune sa-ti faci reclama aici pe rst? Dute-n pula mea si fa-ti reclama in alta parte. Mucles si valea d-aici ca deja m-ai sukarit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackerboy Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 S-a dus pe pula de cand ati venit voi "crackerii pizdii" de ati stricat imaginea rst-ului cu defaceuri,furt de conturi si fraude bancare. Foarte bine ca v-a inchis jegu ala de site,asa meritati.Fraude bancare ? Dupa ce ca tot ce era acolo era total gratis , mai faceti si figuri? Pai hai sa fim romani toti...ca doar asa face romanu' TC ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Bine ca m-am retras si nu te-am mai ajutat cu prostia aia.Altu care s-a retras. Din ce coaie? Din Candy Crush Saga te-ai retras?In alta ordine de idei, azi aplic la pensie privata. Cand ma uit in jur, constat ca e singura solutie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiMihai Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 (edited) Da-ti TC @nonimporta apuca-te tu de ceva constructiv si nu mai fa +1 degeaba in plm @AndreiMihai ai vazut ca zice lumea ca e un cacat si nustiu ce si acum dai vorbe aiurea pe aici..Mereu se gaseste cate un tampit pe aici sa comenteze aiurea ...nu iti place nu te uitaS-a dus pe pula rst cu oameni ca voi..Nu fii vita ba, am vorbit cu el intr-o duminica si i-am zis ca o sa vorbesc dupaia marti cu el, dar nu am mai facut-o. Nu mai fii tu asa cu gura mare, ca te faci de ras.Altu care s-a retras. Din ce coaie? Din Candy Crush Saga te-ai retras?In alta ordine de idei, azi aplic la pensie privata. Cand ma uit in jur, constat ca e singura solutie.Nu fii vita ba, am vorbit cu el intr-o duminica si i-am zis ca o sa vorbesc dupaia marti cu el, dar nu am mai facut-o. Nu mai fii tu asa cu gura mare, ca te faci de ras. VORBITI TOTI CA BOII, DE PARCA STITI VOI CE FAC OAMENII SAU NU...SUNTETI JALNICI Edited March 24, 2015 by hate.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Sunteti extrem de obositori. Aveti prea mult timp la dispozitie, Link to comment Share on other sites More sharing options...