Jump to content
mazyman07

Google adsense HELP!!!!

Recommended Posts

Posted
Salutare! Care se ofera sa ma ajute si pe mine sau sa ma indrume cu referire la google adsense ? :)

posteaza aici cu ce sa te ajute/ajutam si vedem ce putem face pe mess nu o sa te ajute nimeni ...

Posted

Oare de ce exista sectiunea:

Ajutor

Probleme, nelamuriri...postati aici

Sunt sigur, nu ca sa continue alti useri, adresandu-i intrebari user-ului cu probleme: Fi mai explicit!

posteaza aici cu ce sa te ajute/ajutam si vedem ce putem face

-Gonzalez

Posted

Sfat util, sa nu te manance in fund sa-ti apesi reclamele nici din greseala. Ca la prima abatere te baneaza pe viata si pe tine si pe toate rudele tale.

Asa am patit eu (atunci chiar nu stiam), a doua oara inscris pe alt mail, baiat cuminte si gogule dupa 3-4 luni cica am o legatura (nume, adresa) cu unu banat, adica eu. Si iar mi-a luat banii. :cry:

Posted

faceti baieti site in engelza apooi dati create google adsense account in 3 zile e gata apoi pui continut in romana daca vreti in romana ma fut in google am pierdut 300 $ ptr clickuri invalide chiar astazi sa dea domnu sa le moara neamurile acu ma inchin'

:cry: