mazyman07 Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Salutare! Care se ofera sa ma ajute si pe mine sau sa ma indrume cu referire la google adsense ? Quote
CrazyNET Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Salutare! Care se ofera sa ma ajute si pe mine sau sa ma indrume cu referire la google adsense ? posteaza aici cu ce sa te ajute/ajutam si vedem ce putem face pe mess nu o sa te ajute nimeni ... Quote
Hertz Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 In legatura cu ce sa te ajutam?fi mai explicit ! Quote
Gonzalez Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Oare de ce exista sectiunea: AjutorProbleme, nelamuriri...postati aiciSunt sigur, nu ca sa continue alti useri, adresandu-i intrebari user-ului cu probleme: Fi mai explicit!posteaza aici cu ce sa te ajute/ajutam si vedem ce putem face-Gonzalez Quote
loki Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Sfat util, sa nu te manance in fund sa-ti apesi reclamele nici din greseala. Ca la prima abatere te baneaza pe viata si pe tine si pe toate rudele tale.Asa am patit eu (atunci chiar nu stiam), a doua oara inscris pe alt mail, baiat cuminte si gogule dupa 3-4 luni cica am o legatura (nume, adresa) cu unu banat, adica eu. Si iar mi-a luat banii. :cry: Quote
-VIP-SoftKill Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Eu astept de vreo 2 luni sa mi vina scriptul de la Add Sense Quote
lucian Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 SoftKill]Eu astept de vreo 2 luni sa mi vina scriptul de la Add Sense mie mi-a venit dupa 2 luni jumate ... o sa-ti vina Quote
Boxer Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 faceti baieti site in engelza apooi dati create google adsense account in 3 zile e gata apoi pui continut in romana daca vreti in romana ma fut in google am pierdut 300 $ ptr clickuri invalide chiar astazi sa dea domnu sa le moara neamurile acu ma inchin' :cry: Quote