bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 ce ras colorat ai ma NEMESSISE .......stai ca te duci tu la puscarie....si ptr ce??!!.....pentru chestii dastea de orgoliu..... nu e decat de la 3-15 ani .....nu`ti trebuie mai mult de 3 luni acolo....ca sa porti fusta pe tine(la figurat) si la propriu sa te si futi in cur!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 nu ne mai spurca mamai bine il lingeai si tu pe neme in pulaca acum jucai si tu bitefightmdea :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Trizore.....pe cine faci ratat fututi foamea aia din gat si nodul ala din stomac.... )nu ai doua chifle in stomac fututi fata aia de monstru si ma faci ca pe tine(ratat)??!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 nu ma....Linge`l tu in pula in continuare fututi mortii in piept!!si prin absurd asa,....chiar daca as vrea...crede`ma ca nu as avea loc de Tine bagatiai pula in coana mata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 daca vorbeai frumos si imi trimeteai pm iti dadeam linku sa joci si tuasa ca acum sugi pula pe rst !ma gandeam sa iti dau si programu de spart parole la yahoodar nu intra pe 3 cd-uri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 ...ca sa vezi ce ocazie am pierdut!!!! extraordinar!!!!!!!!!!Nu am nevoie ma bagami`as pula in familia ta!!! sa`ti cumperi periuta de dinti si (pasta) mea sa le ai cu tine pisamas pe tine de coinak!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 hai gaino nu mai ai replicidami pm cu idu si iti ceri scuzei dai un pm lu neme ca il lingi in pula si ca iti pare rauiti dam conexiunea privatasi premium pentru multi ani acum til baga el direct ca are control la totare maneta Acasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 lingel tu fraiere cum l`ai mai lins ....doamne...stau asa si ma gandesc....cat de fericita era mata daca nu te facea.....ai ajuns un ratat d doi bani....pupi lumea in pula asa din orice motiv.....bravo tie ratatule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tot_yo Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 bitefightdinsange este primul roman care nu stie sa injure ))nemesis .. dar u stii sa injuri ?? :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 pentru bitefight fac oricedeci sincer acumanunta prietenii pe messconexiunea privata pentru bitefight 3 euro vodafone! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 pai nu mai poate sa mai injure nici ala ca il pupa in pula Trizore ala...pisamas pe amandoi ca chiar ca ati dato in bulangeala ba baieti!!apropo ratatule (Trizore) sa te fut in ochii aia chiorombalii ca mai devreme am lasat mailul meu ... din pacate ptr tine este un mail de aol ,o parola din 4 cifre ,10 mii de combinatii mai exact! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 stiu am auzit de un super program aoldar nu stiu unde sa imi fac cont pe server la aoldami si mie link si iti dau link conexiune privataschimb de combinatii ce zici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 strigoiule...nu esti in stare sa pui un macbook sus pe ebay si ne iei pe noi cu dastea!pisamas pe tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 pai daca esti asa mare hacker din pizda...te descurci tu fraiere!!!de ce ceri la mine...cereareai mort sa cerinu am nevoie fraiere de alte combinatii...am ce`mi trebuie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 a zis neme ca peste 5 ani da drumul la jocdeci cum facem cu conexiunea?ma tii in suspans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 fara mistouri.... ce facem cu conexiunea......IO BAGI IN CUR MATII BAGAMIAS PULA IN SANGELE VOSTRU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Ba baietii eu zic sa i o dam ce dracu omu disperat posteaza aici!si noi pic de compasiuneuite cum fac eu cand pica conexiuneahttp://youtube.com/watch?v=rsom99Ds43U&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 bitefightdinsange vezi ca mata era pe centura.1.TACI IN FAMILIA MATII PUPAMATI TU SI TOT NEAMU` IN PULA SI SA MA STEARGA MATA CU LIMBA DE SPERMA.+ :1.ba jeg penal facut pe front in cabina de tir... ce-ai cu mama dai-as muie lu' ursu de mata pana vorbeste limbi straine... sa-mi pun mireasma cacatului meu pe mormantu mortilor tai sa-i improspatez... privite-as cu ochiu pulii in ceru gurii pana se face senin... tu esti un esec natural, cu fata aia ,regnului animal ii e rusine de tine, nu mai merg la curve in viatza mea.... ca nu se mai spala mata:))2.hoopa sa bagat un pulalau si homalau' pe site si crede ca o sa-i dau muie aseara nu vorbeai asa cand imi dadeai limbi in mortzii matii de limbist.dar stai linistit mah frustratule ca n-o sa zic la lume k ai pula bleaga.PULA BLEAGA NU SE SCOALA numa' la laba t pricepi ma copil retardat mancamiai pula.nici sa te scuip nu meritzi cocalarule,tembelule,curva homalailor ce esti Iaute pe mata prin canale/groapa de gunoi cerseste muie si vad ca acum o fute in cur si-n gura un cal si-un tocial =>tacto a fost un tembel cand te-a facut asa ca TACI LUAOAS PE MATA PE CAPU PULIItu esti asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 ma pis pe tine martalogule!! daca tot a fost sa fie asa.....crede`ma coinakule ca sunt si alte chestii mult mai importante ptr mine....nu sunt un ratat ca tine sa ma axez pe un singur lucru bulangiule!....acum te las sa`i mai sugi putin pula lui Neme ala....si mai pe seara mi`o sugi mie ca tre sa plec pisamas pe tine de curvulitza mica!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitefightdinsange Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 la mine toate se rezuma la Nemessis si Trizor kakat ala....si restul celoc care ii tin partea! ptr restul RESPECT si stati linistiti ca o minune nu tine mai mult de 3 zile.....o sa revina totul la normal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 pa dragasi vezi sa nu ma intreci la posturi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 la mine toate se rezuma la Nemessis si Trizor kakat ala....si restul celoc care ii tin partea! ptr restul RESPECT si stati linistiti ca o minune nu tine mai mult de 3 zile.....o sa revina totul la normal!Salvadore ce ai patit ma 3 zile? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 fute-i in gura pe toti lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Stimata Domnisoarahttp://www.youtube.com/watch?v=xm-u1zdeJnk&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 valceni ratati ... prietenii lu lau ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...