unic Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Am luat host de la Anonymous Offshore Hosting Warez, Adult & Nulled Script Allowed si nici dupa 5 zile nu sa propagat ns-urile, le-am trimis tiket si nici un raspuns pana acuma dar surpiza tiketul a fost inchis fara sa primesc macar un raspuns din partea lor, a mai patit cineva asa ceva cu ei ?Nu va recomand servicile lor ca va luati teapa exact cum am luat si eu Quote
fusername Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Mi-am luat teapa de la teapa_penala.scam.donottrustas.com.Am vrut sa dau si eu o teapa si astia m-au tepuit! Quote
nSnoopy Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Si eu am avut host acolo si am cerut refund dupa 2 zile si m-au ignorat.Asta se intampla cand iei host de la firme fantoma. Quote
Gengar Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Mi-am luat teapa de la teapa_penala.scam.donottrustas.com.Am vrut sa dau si eu o teapa si astia m-au tepuit!Nu e chiar a?a. Dac? dai o c?utare pe google, hidemyhost au o mul?ime de recenzii pozitive pe forumuri ?i site-uri care evalueaz? firmele de g?zduire offshore. Cred c? recent s-au transformat în ?epari. ?i eu le-am trimis un e-mail ?i nu mi-au r?spuns. Quote
unic Posted April 30, 2015 Author Report Posted April 30, 2015 La fel este si cu Linux And Windows VPS | Offshore VPS | RDP | Dedicated Server | Shared Hosting abia dupa o saptamana mi-au activat hostul, apoi cand sa folosesc ns-urile TEAPA ca nu merge "Server not found"NU RECOMAND Quote