k0k0 Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 vreau sa stiu si eu daca extensia mai conteaza atat de mult pentru un site. sunt la fel de bine vazute de google? Quote
Cyb3rGhost Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Sunt destul de bine vazute dar nu stiu cum vor reactiona vizitatorii site-ului. Adica posibil sa li se para ciudata "extensia" .xyz Quote
k0k0 Posted March 30, 2015 Author Report Posted March 30, 2015 .website ma gandesc ca l-or vedea mai bine? ma rog toate au un inceput. Quote
daatdraqq Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 .website nu-l gasesti in google nici daca cauti denumirea exacta . Din decembrie pana acum nu l-a vizitat niciun bot .E drept ca doar l-am inregistrat si atat , de fapt l-am primit moka la o gazduire . Quote
k0k0 Posted March 30, 2015 Author Report Posted March 30, 2015 @datadraqq pai l-ai inscris in google webmaster? Quote
sandabot Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 E o intreaga ierarhie cu TLD-urile cand vine vorba de SEO, pentru un domeniu nou sa inceapa cu dreptul ia-ti in 10 dolarii lui un .com e cel mai bine vazut de google . Si nu, TDL-urile nu sunt egale in niciun fel spre exemplu un .edu sau un .gov bate oricand un .com , un .com nou bate .org .net .info inregistrat nou dar sa iti zic ca un .org inregistrat prin preajma anilor 2000 bate cam tot ce am enumerat.TLD-urile noi nu au putere SEO asta sa intelegeti ! Quote
daatdraqq Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 @datadraqq pai l-ai inscris in google webmaster?Nu l-am inscris nicaieri , nu ma intereseaza domeniul respectiv , l-am primit moka si am facut doar un redirect de pe el . Dar sa nu fie vizitat din decembrie pana acum de niciun bot .... cred ca e o problema cu tld-ul asta .Ca sa-ti fie indexat un nume nu trebuie neaparat sa il adaugi in Webmaster Tools . Quote
k0k0 Posted March 30, 2015 Author Report Posted March 30, 2015 (edited) foarte bune informatiile oferite de voi, multumes si mai astept.dar ce credeti, un domeniu .xyz sau .website nu ar merge inregistrat acum in caz ca domeniile cu tdl -uri noi isi vor reveni spectaculos. Mai ales daca vor avea putina vechime. Edited March 30, 2015 by k0k0 Quote
zonamea Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 E si urat .website frate, sincer , cica teoria e , ca sa cauti un cuvant la un domeniu cat mai scurt si usor de utilizat, la tine deja extensia e mai lunga decat un domeniu scurt, acum iti iei un domeniu cat o propozitie? il tine minte dracu Quote