Hoster.ro Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 (edited) Am postat la rubrica market: Cumpar/inchiriez pagini facebookMa contactat individul spunand ca are pagina: https://www.facebook.com/IubimMasinileNegociaza un pret cu mine ajungand la suma de 150 RONAm trimis catre: ~~~Nume: ~~~ Suma de 110 ron ulterior diferenta de 40 ron prin paypal la adresa de mail: ~~~I-am spus sa primesc acum ce am comandat si am platit mi-a spus ok: Si a disparut ca magarul in ceata.Daca este nevoie public dovada platiilorAcum pot face plangere la politie pe baza discutiei de pe yahoo, rst + la detalii bancare inchiriere pagina (facebook facebook.com/IubimMasinile din data de 1.04.2015 - 8.01.2015, ( Mi-am invatat lectia de la Thanatos , ce a si fost condamnat 2,5 ani )Voi face plangerea de dimineata pentru inselaciune.Ce sugestii aveti ? Edited April 1, 2015 by TheTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 (edited) Am postat la rubrica market: Cumpar/inchiriez pagini facebookMa contactat individul spunand ca are pagina: https://www.facebook.com/IubimMasinileNegociaza un pret cu mine ajungand la suma de 150 RONAm trimis catre: ~~~Nume: ~~~ Suma de 110 ron ulterior diferenta de 40 ron prin paypal la adresa de mail: ~~~I-am spus sa primesc acum ce am comandat si am platit mi-a spus ok: Si a disparut ca magarul in ceata.Daca este nevoie public dovada platiilorAcum pot face plangere la politie pe baza discutiei de pe yahoo, rst + la detalii bancare inchiriere pagina (facebook facebook.com/IubimMasinile din data de 1.04.2015 - 8.01.2015, ( Mi-am invatat lectia de la Thanatos , ce a si fost condamnat 2,5 ani )Voi face plangerea de dimineata pentru inselaciune.Ce sugestii aveti ?Sigur o sa te ia cineva in serios pt 150 de ron amarati.O sa bagi politia in ceata, sigur n-o sa inteleaga pentru ce ai platit.Ce justificare ai pus cand ai facut transferul bancar?Mi se pare absolut corect sa iti faci dreptate dar cred ca mai mult te pui pe drumuri. Edited April 1, 2015 by TheTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 Sunt banii mei , multi putin sunt ai mei, Thanatos a primit pentru mai putin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 (edited) Mergi la politie, daca dovezile sunt solide o sa ii lansam sarmale cu prastia in celula. Dar ma intreb, cum o sa le explici? Le zici ca ai vrut sa cumperi un bun virtual, sau cum? @1337 Si ce daca-s 150 de lei? Hotii incep cu sume mici. Edited April 1, 2015 by Rickets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 Da, indiferent ca este un bun virtual sau nu , teapa este teapa , inselaciunea este tot inselaciune Link to comment Share on other sites More sharing options...
synkron Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 dap, este inselaciune... mergi cu incredere la politie, mai ok ar fi sa ai si un avocat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B10S Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Platesti onoriul avocatului care se ridica intre 500-1000 lei si iti castiga suma inapoi:))) 150 le Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 Nu vreau suma, vreau sa fie pedepsit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted April 1, 2015 Active Members Report Share Posted April 1, 2015 Platesti onoriul avocatului care se ridica intre 500-1000 lei si iti castiga suma inapoi:))) 150 leIn caz ca isi castiga procesul reclamatul este bun de plata si pentru cheltuieli cu judecata, adica onorariu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B10S Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 @Hoster.ro eu sincer urasc asta° vreau sa fie pedepsit.. pe o parte tu ai fost de vina... , ma intreb de ce nai facuto prin paypal cu serviciul de refound ?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdIntended Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 @Hoster.ro eu sincer urasc asta° vreau sa fie pedepsit.. pe o parte tu ai fost de vina... , ma intreb de ce nai facuto prin paypal cu serviciul de refound ?..Cum adica el e de vina? prin paypal pierdea pt ca nu acopera bunurile virtuale plus si timpul de asteptare si frustrarea. Vorbesti ca un tepar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 Am platit 110 ron prin banca si restul prin paypal 10 euro ca si donatie ca sa isi poata folosi omu banii , am vazut 100 de posturi am zis ca e ok , si in schimb mi-a dat altcineva pe forum pagina de 150k si a fost mega mega mega corect Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.fish3r Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Bai fratilor asta e cel mai mare idiot in viata care la-am cunoscut.Revin cu printuri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webz Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Nu te baga nimeni in seama pentru o suma d'asta + ca , cheltui bani cu judecata etc , se vede ca esti zgarcit D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 (edited) Ce tot vorbiti ca da el bani pe judecata? Ce avocati visati? Nu ii face proces civil, e penal,nu are el treaba sa dea bani pe avocati.Stire de azi , prejudiciul de 150 euro : Stiri Live -Tineri prinsi dupa tepe in numele credintei Edited April 1, 2015 by quadxenon Link to comment Share on other sites More sharing options...
B10S Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 @AdIntended nu vorbesc ca un tepar, am o boala pe gabori , nu ii suport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiMihai Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Ba am transformat RON in EUR si 150 lei vin 35€ aproximativ, pai din cate stiu salariul mediu in romania este de 250€, adica 35€ vin 7 zile de munca daca am calculat bine....poate hoster nu lucreaza, dar totusi in romania cred ca 35€ e ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.fish3r Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Povestea sta in felul urmator: Nu a cumparat pagina ci a vrut sa o inchirieze 7 zile, a dorit sa faca plata prin banca si i-am zis ca nu am cont bancar, mi-a zis sa fac rost la cineva...a facut platile apoi a zis ca lipseste 30 de minute, eu am plecat la tipul care mi-a dat datele lui pentru transfer sa verificam banii care defapt nu intrasera.Cand m-am intors acasa tipul era foc...P.S i-am explicat cum sta treaba dar nu intelege e idiot, i-am zis ca ii dau banii inapoi dar din nou nu intelege Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 Da-mi voie sa explic eu:1: Erai activ pe messenger ( sa inventat idle ) erai activ pe rst dupa inactiv ca deh apoi activ , apoi iar inactiv , apoi activ cand ti-am lasat pe messenger link ( avand mess pe telefon imi apare seen ) el vedea fiecare mesaj in parte , dar nu raspundea: STIU ERAI PLECAT , Te-ai speriat cand ai vazut aici si ai inceput sa o da`i in prosteala pe fata.Si sa relatez cuvintele tale: Mike Fish3r # (4/1/2015 9:37:52 PM): iar daca vrei sa ne punem ambitiaMike Fish3r # (4/1/2015 9:38:01 PM): sa ne facem smecheriMike Fish3r # (4/1/2015 9:38:09 PM): ne descurcam repede sa stiiMike Fish3r # (4/1/2015 9:38:15 PM): ca nu ma stresez cu tinecosminalexandru.magazin (4/1/2015 9:38:29 PM): Bine, sa nu uiticosminalexandru.magazin (4/1/2015 9:38:37 PM): Teapa este teapa si punct. O seara placutaConcluzia o trag ce-i de aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.fish3r Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Ba idiotule iti arat ca nu iti dau nici-un ban si tot nu ai ce sa imi faci ce dracu esti atat de nebun...P.S nici macar nu sunt datele mele, daca te duci la politie si te apuci sa le povestesti te dau afara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoster.ro Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 Hai sa o vedem si pe asta, dar inainte de asta sa te gandesti daca vrei sa fii coleg cu Thanatos de camera. Am incheiat discutia, cum ti-am spus si mai devreme teapa este teapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Sa fie "pedepsit" ce vorba comunista Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.fish3r Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Nu am cu cine sa discut...ba fratilor explicatii si voi ca eu nu stiu ce sa ii mai zic. @wildchild Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 @the.fish3r Am 2 intrebari:1. Va arde de glume de 1 aprilie?2. I-ai dat omului banii inapoi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taaz Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Hoster , unde unii au icoana tu ai poza cu ceausescu? Link to comment Share on other sites More sharing options...