flatron07 Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Cum poate fi exploatata aceasta vulnerabilitate: Metin3EclipseCare stie sa lase mesajCei care vor sa lase mesaj care sa injure sau sa jicneasca de genu Metinari..... sa-l pastreze pentru ei.
hades Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Jicneasca? "mesaj care sa injure"?Si tu vrei sa discutam despre vulnerabilitati...
flatron07 Posted April 2, 2015 Author Report Posted April 2, 2015 Jicneasca? "mesaj care sa injure"?Si tu vrei sa discutam despre vulnerabilitati...Am uitat sa precizez cei care se baga in seama doar ca sa faca un post amarat.
hades Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Ia-ma de slapi; Intoarce-te cand linkul expus de tine exemplifica o vulnerabilitate. So far, you're retarded, son.
Webz Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Acum te ajut boss , stai sa iau haviju din buzunar.
zonamea Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Cum poate fi exploatata aceasta vulnerabilitate: Metin3EclipseCare stie sa lase mesajCei care vor sa lase mesaj care sa injure sau sa jicneasca de genu Metinari..... sa-l pastreze pentru ei.Unde il vezi u vulnerabil ?
flatron07 Posted April 2, 2015 Author Report Posted April 2, 2015 Atunci cum se explica fapul ca, completand dupa = cu numele unui Admin GM pot sa vad datele caracterului fara sa fiu logat pe contul sau.
Rickets Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Incearca cu Coailii, e aici pe forum, si merge.
sleed Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Sa ma cac pe el de metin, joc stupid, ce pula mea cautati cu jocurile astea de copii de la scolile cu dizabilitati, pe un forum de I.T ? Duceti-va pe tpu va rog, sau luati-va de mana cu Petrica Paulina, ca din cauza ei cred ca ati ajuns asa. Sper sa va crape toate serverele de metin! Voi si mai jucati jocu asta, cine se aseamana se aduna! MUIE METINARILOR.
Webz Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 La unele mai arata si asta http://i.imgur.com/53cw3lk.png , dar mneah nu toate sunt la fel.
flatron07 Posted April 2, 2015 Author Report Posted April 2, 2015 Sa ma cac pe el de metin, joc stupid, ce pula mea cautati cu jocurile astea de copii de la scolile cu dizabilitati, pe un forum de I.T ? Duceti-va pe tpu va rog, sau luati-va de mana cu Petrica Paulina, ca din cauza ei cred ca ati ajuns asa. Sper sa va crape toate serverele de metin! Voi si mai jucati jocu asta, cine se aseamana se aduna! MUIE METINARILOR.Ce te bagi in seama ca musca-n curu calului?
nikos2000 Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 va salut..ma aflu in Olanda si am platit unui site de steroizi vre o 100 de euro ptr cateva medicamente..rezultatul il banuiti,nu mai raspunde nimeni..ar fi vre o posibilitate sa fie blocat site-ul ? si cum e un site ilegal, se exclud reclamatii la politie din partea lor..ms
flatron07 Posted April 2, 2015 Author Report Posted April 2, 2015 va salut..ma aflu in Olanda si am platit unui site de steroizi vre o 100 de euro ptr cateva medicamente..rezultatul il banuiti,nu mai raspunde nimeni..ar fi vre o posibilitate sa fie blocat site-ul ? si cum e un site ilegal, se exclud reclamatii la politie din partea lor..msAi gresit topicu Si lasa steroizi sa nu devi inpotent .... iati si tu proteine
hades Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 @nikos2000: Ai incercat ketamina? Dupa aprox. 200mg uiti de teapa luata si banii incep incet incet sa-si piarda valoarea. Daca asta nu functioneaza, poti incerca 4 pastile de Cipralex 10mg.
nikos2000 Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 glumetule,ia-ti niste cratime...au la scoala..
sleed Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 @flatron07 Ce te bagi in seama ca musca-n curu calului? Nu ma cert cu tine, pentru ca probabil nu ai mai mult de 14 ani. Dar in loc sa iti pierzi vremea cu prostii ca metin si ,,joace" ca astea, iti recomand : YoLinux: Linux Tutorials Index , sau , Web Penetration Testing with Kali Linux - Free Download eBook - pdf .Acu ma injuri, poate mai incolo imi vei multumi.