visan15 Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 (edited) Salut stiu ca suna prostesc insa , asa cum zice si titlul pot afla cine mi-a dat like la pagina de facebook , adica sa ii pot vedea profilul !?Multumesc ! Edited April 6, 2015 by visan15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BabaYaga Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Salut, bineinteles , mergi in pagina ( te loghezi in pagina ) apoi la notificari si iti apar ultimi ce ti-au dat like Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Que Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Frate tata la 60 de ani a invatat singur sa folosesca facebook, cred ca glumesti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luca123 Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 da, dar trebuie sa fii logat pe profil de om nu de pagina(la asta cred ca te referi nu?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visan15 Posted April 7, 2015 Author Report Share Posted April 7, 2015 Cu ultimele persoane care mi-au dat like la paina stiam , chiar nu sunt atat de batut in cap. Pe mine ma intereseaza sa vad pe toti cei care mi-au dat like la pagina ( gen pe toti 400+ )Que de ce te bagi in seama doar sa te afli in treaba !?Deci , administrez pagina ca admin , sunt singurul admin . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosketar. Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Intri pe pagina creata de tine, dai drumul la acel Admin Panel si acolo sunt 3 casute patrate. Prima casuta scrie Get More Likes si tot pe casuta aia vei vedea: See Likes. Daca dai click pe See Likes ti se va deschide o fereastra cu toate persoanele si paginile care au dat like pagini tale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visan15 Posted April 7, 2015 Author Report Share Posted April 7, 2015 (edited) Am gasit , multumesc . Trebuia sa dau la mesagerie , dupa imi aparea in stanga see likes si abea apoi imi arata cine mi-a dat like la pagina. Mai exista un see likes insa acela iti arata statistici . Edited April 7, 2015 by visan15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...