llegionl Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Imi puteti recomanda un detector de radar ceva mai ieftin dar bun ,raza maricica de detectare.Sa nu sariti acum la mine "Si ieftin si bun vrei ".500 ron am disponibili . Quote
puscarie Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Nu te supara ... sunt si eu un mic incepator; nu este mai buna o statie ? Quote
llegionl Posted April 13, 2015 Author Report Posted April 13, 2015 Eu circul cu masina mica ,nu cu camion sau autobuz,de detector am nevoie. Quote
MDGFULL Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Eu am un Beltronics Vector 995. Sunt multumit de el. Pana acum nu am avut surprize cu el,mi-a prins cam tot,si in localitate si in afara,mobile dar si in miscare,de la o distanta destul de safe pentru mine,adica a avea timp sa "corectez" viteza. Nu am testat si alte detectoare. In alta ordine de idei,statia e sfanta. Nu conteaza ca mergi cu TIR-ul sau cu masina mica... Quote
Wav3 Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Eu am un Beltronics Vector 995. Sunt multumit de el. Pana acum nu am avut surprize cu el,mi-a prins cam tot,si in localitate si in afara,mobile dar si in miscare,de la o distanta destul de safe pentru mine,adica a avea timp sa "corectez" viteza. Nu am testat si alte detectoare. In alta ordine de idei,statia e sfanta. Nu conteaza ca mergi cu TIR-ul sau cu masina mica...Nu e nici statia sfanta. Am patit sa imi raspunda politia "liber colegu'" si peste 200m sa ii vad pe dreapta. Quote
Mircea88 Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Nu e nici statia sfanta. Am patit sa imi raspunda politia "liber colegu'" si peste 200m sa ii vad pe dreapta.Buna asta Quote
MDGFULL Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Nu e nici statia sfanta. Am patit sa imi raspunda politia "liber colegu'" si peste 200m sa ii vad pe dreapta.Urata treaba... Sincer... Acum cum a zis si @Shukaru3510,bine ca nu au zis da-i colegu` ca te asteptam la colt ... Quote
jayluc Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 cand eram mic toata lumea isii punea cd-uri in parbriz )))) ca sa nu ii prinda radaru )) va mai aduceti aminte ? )))))) Quote
WolfUniqe Posted April 25, 2015 Report Posted April 25, 2015 cand eram mic toata lumea isii punea cd-uri in parbriz )))) ca sa nu ii prinda radaru )) va mai aduceti aminte ? ))))))) tin minte Quote