Hertz Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Va propun un site din punctul meu de vedere super pentru sa va testa abilitatile.www.trythis0ne.comNu cred ca se considera reclama,fiindca nu e roman siteul..e full cu israelieni.Sunt curios care unde ajunge. Quote
AhEaD Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 am trecut de lvl 1 acum ma uit la restu Quote
Hertz Posted March 20, 2008 Author Report Posted March 20, 2008 Aveti vreo idee la "Lets Fuck Your Brain "? Quote
escalation666 Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Moubik de ce minti ca esti din Rusia? Cu toate ca nu prea am timp, si atunci cand e vorba de wargames frecventez site-ul lui theblacksheep, I will give it a try. Quote
Hertz Posted March 20, 2008 Author Report Posted March 20, 2008 Moubik de ce minti ca esti din Rusia? Cu toate ca nu prea am timp, si atunci cand e vorba de wargames frecventez site-ul lui theblacksheep, I will give it a try.Am observat si eu ca a mintit.Nu e singurul,cativa de aici de pe forum se declara ca fiind din Afghanistan :shock: Quote
phreak Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Moubik de ce minti ca esti din Rusia? Cu toate ca nu prea am timp, si atunci cand e vorba de wargames frecventez site-ul lui theblacksheep, I will give it a try.Am observat si eu ca a mintit.Nu e singurul,cativa de aici de pe forum se declara ca fiind din Afghanistan :shock: si eu pun afghanistan la registrations, deobicei e prima tara si in primul rand mi-e lene sa apas tasta R, in al doilea rand nu tre sa stie toata lumea de unde-s eu Quote
Hertz Posted April 8, 2008 Author Report Posted April 8, 2008 Ati mai trecut careva?Eu cand am avut timp am mai facut cate un level:) Quote
Hertz Posted April 8, 2008 Author Report Posted April 8, 2008 Hai ca nu e chiar asa de greu.Gsv kzhhdliw gszg blf mvvw rh gsv mznv gszgyvolmth gl gsv nzm gszg hzbh gsv mvcg hvmgvmxv:"Givzg blfi kzhhdliw orpv blfi gllgsyifhs.Wlm'g ovg zmbylwb vohv fhv rg, zmw tvg z mvdlmv vevib hrc nlmgsh."Acela e textul ce trebuie decriptat.In speta e un cipher text.Ceea ce trebuie sa aflii e parola(PASSWORD),asa ca te gandesti ca in text trebuie sa fie inclusa parola.Daca ai noroc si ai ghicit corect,vei incepe cu dreptul:STR[1]P{k}STR[2]A{z}STR[3]S{h}STR[4]S{h}STR[5]W{d}STR[6]O{l}STR[7]R{i}STR[8]D{w}Dupa aceea va arata astfel:gsv PASSWORD gsAg bOf mvvD rS gsv mAnv gsAgyvoOmtS gO gsv nAm gsAg SAbS gsv mvcg Svmgvmxv:"GRvAg bOfR PASSWORD orpv bOfR gOOgsyRfSs.WOmg ovg AmbyODb voSv fSv rg, AmD tvg A mvWOmv vevRb Src nOmgsS."Presupunem ca GSV e de fapt THE..de la THE PASSWORD,asa ca inlocuim toate literele G cu T,S cu H,V cu E si vom avea:THE PASSWORD THAT bOf mEED rS THE mAnE THATyEoOmtS TO THE nAm THAT SAbS THE mEcT SEmTEmxE:"TREAT bOfR PASSWORD orpE bOfR TOOTHyRfSH.WOmT oET AmbyODb EoSE fSE rT, AmD tET A mEWOmE EeERb Src nOmTHS."De aici continua tu...incearca r m[N] n[M] x[C]... bafta! Quote
loki Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 oof mi-ai stricat inima, Hertz, ma gandeam eu ca gresesc undeva... in loc de "the" bagasem "for" nu stiu de ce, si ajunsesem sa ma intreb daca se cripteaza si cu vreun xor de nu nimeresc.EDIT la 1337 are vreo legatura cu childline? ca se pare e nr lor de telefon.Sugestie: Un admin poate muta topicul asta la Challenges? E interesant si pare de durata Quote
Z.treh Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 La 1337 e legat de User Agent.Trebuie schimbat. Quote
CODEX Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 Level Name: Channel 5 Pai acolo ma pune sa downloadez o chestie pwd.exe da imi zice virusu...ma atenioneaza ca ii virus...l-am dezactivat si nu mai pot sa-l downloadez iim i da page not forund...in fine mai da-mi niste hinturi si la celelate Quote
Hertz Posted July 12, 2008 Author Report Posted July 12, 2008 Nu iti fa griji,nu e virus.Spune la care si iti dau.Mai bine dami pm cu id! Quote
Hertz Posted July 13, 2008 Author Report Posted July 13, 2008 Sunt primul in top http://www.trythis0ne.com/?page=user_profile&id=4411 Quote
CODEX Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 bravo ma.....bine lucrat mai ai de trecut niste lvle Quote
Ryuk Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 Eu zic ca te redirectioneaza spre o pagina de a ta pe ip-ul 86.107.80.114.Cu un apache instalat la repezeala adica mail la admin o ramas cel default admin@localhost . Plus in top 9 nu apari Dar oricum fain jocu` mersi de link am stat si eu 1 ora aseara am facut vreo 6 levele , alea de encryption is mai cu fitze Ciudat ii daca dau un search cu ip-u ala pe google :12:14 K-line active for Nabukadne[~contact@86.107.80.114]/Becoming+a+Hacker+-+Part+1+(0.1),+By+Eilte+Nabukadnezar+(hacking+tutorial,The Project Honey Pot system has detected behavior from the IP address 86.107.80.114 that is consistent with that of a Spam HarvesterNabukadnezar parca am mai auzit de el . Quote
Hertz Posted July 15, 2008 Author Report Posted July 15, 2008 Vad ca se inregistreaza tot mai multi de pe rst.As ruga un admin sa mute topicul la Challenges.Dupa cum zicea loki.. pare de durata! Quote
Hertz Posted July 16, 2008 Author Report Posted July 16, 2008 Care cunoasteti sau aveti ceva tooluri pentru Stegano.Am nevoie de un soft cu ajutorul caruia sa despart 2 boze care sunt imbinate una in alta. 2 in 1(Ness Caffe) :D Quote
CODEX Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 eu nu prea ma pricep la chestiile astea ..terc cat trec dar nu ajung pana la sfarsitde exmplu let's fuk ior brain ce fac acolo ? Quote
Isildur Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Google. Stop. Brainfuck. Stop. Online. Stop. Tool. Stop. Quote
Hertz Posted July 17, 2008 Author Report Posted July 17, 2008 Omg,am trecut 50.09% adica am acumulat 50.09% din maximul de puncte.Username: HertzID: 4411Email: HiddenCountry: RomaniaScore: 1335Process: (50.09%)Rank: 1337Mai am 19 nivele din 52 de facut. Quote
Hertz Posted July 23, 2008 Author Report Posted July 23, 2008 http://www.trythis0ne.com/index.php?page=user_profile&id=4411Am terminat toate cele 4 levele cu APPLCATION.Am luat medalia A .Mai am 16 nivele de facut :shock: .Daca vreti hinturi,,postati aici! Quote