JrNasti.PPOW Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Salut,am si eu o problema cu "minunatul" meu telefon.Sa zicem ca instalez 2 aplicatii: Facebook si Instagram. Bun,aceste aplicatii merg bine o perioada dupa un timp telefonul se misca foarte foarte greu,abea daca se mai deschide.L-am reformatat,DEGEABA! Si vreau sa va intreb pe voi ce pot sa fac ca sa se miste mai bine.P.S: Telefonul nu este virusat,fake etc.Cu stima,JrNasti.PPOW Quote
J Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 E din cauza telefonului desigur. E depasit total in orice specificatie(ram,procesor,etc). Nu prea ai ce sa-i faci...decat sa-ti cumperi unu mai performant. Quote
JrNasti.PPOW Posted April 19, 2015 Author Report Posted April 19, 2015 Ok, mul?umesc de sfat, toat? lumea mi-a spus c? trebuie s? îmi cumpar unul mai performant dar am spus ca se mai poate face ceva.Multumesc! Quote
fulgerul46 Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Faci root , instalezi un custom rom si cam atat poti face inafara sa iti cumperi alt telefon ( gasesti mai multe informatii despre cum faci root si sa instalezi un custom rom pe xda) Quote
kidink Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Nici nu ?tiu dac? îi po?i face root telefonului ?sta.Încearc? un ccleaner, ceva ?i vezi dac? optimizeaz? pu?in. Quote
JrNasti.PPOW Posted April 19, 2015 Author Report Posted April 19, 2015 Root pot sa îi fac si am descarcat de pe Magazin Play aplicatia Power Clean si î?i face treaba foarte bine.Banuiesc ca mai mult nu am.ce sa îi fac.Multumesc pentru sfaturi! Quote
mark0 Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Neah, nu te trage cu aplicatii de genul, am avut acelasi telefon varianta dual sim (6312). Cauta pe XDA developers, eu iti recomand root + custom ROM( gasesti, o gramada!) + kernel cu frecventa procului si a gpu-ului overclockata + aplicatia aia pentru cpu (nu mai stiu cum se numeste, poti seta frecventa procesorului din ea), va merge mai ok atunci dar ai sansa sa iei crash-uri cand ti-e lumea mai draga. (vorbesc din experienta aici ) Quote
JrNasti.PPOW Posted April 19, 2015 Author Report Posted April 19, 2015 Ok,multumesc de sfat,o sa tin cont! Quote
dansud2007 Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Salut,am si eu o problema cu "minunatul" meu telefon.Sa zicem ca instalez 2 aplicatii: Facebook si Instagram. Bun,aceste aplicatii merg bine o perioada dupa un timp telefonul se misca foarte foarte greu,abea daca se mai deschide.L-am reformatat,DEGEABA! Si vreau sa va intreb pe voi ce pot sa fac ca sa se miste mai bine.P.S: Telefonul nu este virusat,fake etc.Cu stima,JrNasti.PPOWUite aici , daca citesti si uramaresti pasii o sa ajungi pe drumul bun !!Oricum nu o sa scoti mare lucru de la el ,cred ca esti constient .... Galaxy Young GT-S6310 Development Thread | Samsung Galaxy Young S6310 | XDA ForumsBafta !!! Quote
JrNasti.PPOW Posted April 19, 2015 Author Report Posted April 19, 2015 Mersi mi-a fost de mare ajutor. Quote