Dubfx Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Am lansat acum vre-o 4 saptamani un site, boost-ul de lansare pe care initial mi-l dadea google 3-4 zile a fost practic inexistent data fiind concurenta mare pe cunvintele respective, traficul fiind de 50-70 de unici / zi. Am optimizat putin paginile, cuvintele cheie, am pus 4 backlinks pe niste site-uri cu PR5 si unu pe un site cu PR6 iar traficul organic a crescut in ultima saptamana la 800-900 unici/zi cu un bounce de ~20% si average time spend on site ~5 minute.Se poate ca acesta sa fie acel boost pe care il acorda google`u site-urilor noi lansate? E posibil ca dupa un timp sa ma arunce din pozitiile pe care sunt acum (nu extraordinar de bune....) ?Multumesc! Quote
alias74 Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Da e posibil si destul de probabil sa ai pozitii si mai proaste in viitor. Quote
amirstrungaru Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 Daca ai ctr-ul din search bun, oamenii stau pe site si chiar revin, adaugi content in continuare si mai faci si link-uri ar trebuie sa cresti constant Quote
sleed Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 Nu poate prevedea nimeni si nimic pozitiile tale din serp. Saptamana viitoare poti sa fii pe primele locuri in serp si peste o luna sa pici pe mai multe pagini. Quote