Jump to content
mariuss_f18

PPD sau PPI

Recommended Posts

Posted (edited)

Am mult timp liber si as vrea sa ma apuc de PPD sau PPI. Insa nustiu de care sa ma apuc si de pe ce site sa incep. E cineva care se ocupa si ma poate ajuta cu ceva sfaturi?

Edited by mariuss_f18
Posted

:))) grea decizie..

Prima data adu-ti trafic pe care sa-l monetizezi si dupaia decide-te unde sa il redirectionezi ;)

Sfatul meu sa folosesti dreamcash ca aia parca au ceva tool-uri care iti transfera traficul in functie de OS paremise-mi si cei care sunt pe windows ti baga pe PPi iar restu pe PPD,mobile installs. SAU faci tu manual asta si selectezi ce retele vrei ..

Posted
Din ppi se castiga bine, dar nu exista vreo retea care nu fura installuri, la fel e si la ppd. Mai bine faci un site + seo + adsense si iese ceva

Vreau sa ma apuc de un site dar sincer nu am nici o idee de site:( mai ales sa pot pune si adsense.

Posted

Da-l in ma-sa de ppi si de ppd, CPA e baza si castigi toti banii din tot!

Cu o retea CPA, daca targetezi franta, cu 100 vizualizari, 40 click si 5 oferte completate poti face mai mult de 60 dolari.

Posted
Da-l in ma-sa de ppi si de ppd, CPA e baza si castigi toti banii din tot!

Cu o retea CPA, daca targetezi franta, cu 100 vizualizari, 40 click si 5 oferte completate poti face mai mult de 60 dolari.

CTR de 40% si CR de 20%? Nu mai visati..

Posted
CTR de 40% si CR de 20%? Nu mai visati..

cUsolfH.png

RW8sIzm.png

Am exagerat putin, ai dreptate, dar cu 500 vizite franceze pe zi si o nisa bun te poti numi milionar peste un an! Statisticile de mai sus nu sunt ale mele, sunt ale unui tip de 17 ani de pe alt forum care practica cpa (greyhat) cu youtube! Orice e posibil, o nisa buna, oferta optimizata si putin trafic si aia e.