Guest CM3D Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 (edited) Salut, asa cum spune si in titlu , ofer servicii la 0.5$ . De ce la 0.5$ ? Pur si simplu sunt la inceput, si am mult timp liber. Si de cat sa stau degeaba mai bine ajut pe cineva, si mai si invat , prind experienta . etc etc.Bun. Acum , ce stiu sa fac ? Va pot face un template la Website (HTML + CSS ) . Sunt pe la inceput cu CSS-ul , dar ma descurc . (Zic eu ) Dar , pentru a face asta , imi trimiteti voi poza cu, cum vreti sa fie site-ul. Practic eu recreez in HTML si CSS ce apare in poza data de voi . Pot scrie articole de aproximativ 400-500 cuvinte despre : Muzica , celebritati , stiri mondene , tehnologie samd. Articolele le pot scrie atat in Limba Romana cat si in Limba Engleza.Va pot face reclama la Website pe mai multe retele de socializare sau site-uri . (Postez in tot felu de gruprui , las comentarii pe site-uri , etc.) Daca tot vorbim despre retele de socializare . Pentru cei ce au pagini / grupuri de Facebook, ma pot ocupa de continut, si sa postez pe acestea. Va pot traduce Website-uri / Articole / Sau alte texte , din Limba Romana in Limba Engleza . Sau invers. Si cam atat imi trece prin cap in acest moment. Daca sunt propuneri noi, ajut cu mare placere. Ca o mica adaugare pentru cei care imi vor cere portofoliu, din pacate nu am. Nu am lucrat la nici un proiect "mare" sau alte chestii de genu . Sunt nou domeniul Dezvoltarii Web, si am pofta de facut cat mai multe , dar nu am ce. Cam atat am avut de spus , o seara placuta Si , imi cer scuze daca am postat in categoria gresita. Edited April 20, 2015 by CM3D
Z2G Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 @Eddie91 a spus o modalitate destul de usoara prin care poti invata si sa scoti si bani. Sau Become an Author | ThemeForest
Guest CM3D Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 @M4T3! 0.5$ Asa cum spune si in titlu Despre ce articol este vorba ?
M4T3! Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 M ar interesa o serie de 10 articole pt inceput. Apoi poate mergem pe 20 articole, colaborare constanta, putem creste si pretul... Lasa mi un id de messenger.Merci@M4T3! 0.5$ Asa cum spune si in titlu Despre ce articol este vorba ?
red_dragon_69 Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 Si pe mine ma intereseaza niste articole despre IT&C (English). Lasa-mi un messenger/Skype/orice.Bafta!
Kalashnikov. Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 Te descurci bine in engleza? sau esti mai rau ca google translate?
alezu2000 Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 si eu as dori sa stiu cum te descurci cu articolele in engleza..dami pm cu o adresa de contact
red_dragon_69 Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 Mie (cred ca) ai uitat sa imi trimiti p.m.