albertynos Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 N-am incercat insa mi-au confirmat mai multi pe un alt forum ca se poate.Video-ul este in spaniola asa ca daca nu intelegeti...Pause -> Google TranslatePS: Trebuie sa aveti ceva rami cumva brute force-ul umple memoria ram cam la 10.000 de incercari papa vreo 6 GB Ramhttps://www.youtube.com/watch?v=mA0rZIwEMwk&feature=player_detailpage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kronzy Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 (edited) Pai brute force dar pentru a inimeri combinatia iti ia cateva zile depinde de parola si de wordlist. Mai e o varianta cea cu stealer/keylogger. Cam alceva nu ai ce face.L.E : Times New Roman - De neoprit! Hackerii români au furat 2 tone de cupru din serverele NASA“În loc s? p?trund? în sistem furând identitatea angaja?ilor, instalând keyloggere pe PC-uri sau decriptând coduri de acces, ace?tia preferau atacuri tip ‘brute force’, folosind o rang?. Americanii iau în calcul montarea de lac?te solide la toate serverele, pentru prevenirea unor atacuri similare din partea altor hackeri periculo?i.” @albertynos , da m-am uitat ei fac brute force pe cod-ul de comfirmare.N-am incercat insa mi-au confirmat mai multi pe un alt forum ca se poate.Aha , La multi ani 2005! Apropo facebook genereaza acel cod random , daca mai visezi asa mult poate o sa ti se indeplineasca dorinta! Edited April 23, 2015 by Kronzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 23, 2015 Author Report Share Posted April 23, 2015 @Kronzy Te-ai uitat macar la video ca sa spui ceva de parola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
molecu Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Bun post. Îmi place dar parc? e prea frumos s? fie adev?rat.Testez chiar acum metoda. Revin cu rezultatul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Eu am oprit video-ul cand am vazut ca tipul a dat INSPECT ELEMENT ca sa ia id-ul userului de facebook; Cand graph.facebook.com/<username> returneaza aceiasi chestie si e de 10 ori mai elegant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 care sunt caracteristicile codului generat?mereu numeric?alfanumeric?lungime maxima?nu-ti cere captcha la prea multe incercari?metoda prezentata nu cred ca este ok...si poate fi combatuta foarte repede de catre cei de la FB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfUniqe Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 cateva zile sa ca afli o parola ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Testez chiar acum metoda. Revin cu rezultatul.abia astept sa aflu daca ti-a mers Intr-adevar, daca capthca ala nu are limita de incercari, se poate sparge orice cont de fb prin brute force.Problema e ca daca contul respectiv are setat sa primeasca notificari de logare/schimbare parola/etc, isi poate recupera contul destul de repede daca stie cum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
molecu Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 abia astept sa aflu daca ti-a mers Nu-mi dau seama dac? e?ti ironic.A mers dar mai d? ?i rateuri în sensul c? face cele 1000000 de combina?ii dar nu returneaz? nici m?car una corect?. Iar când o d? pe aia corect?, facebook nu te mai las? s? o pui, "Prea multe încerc?ri".?i nici cu proxy n-ar merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siur Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Cum se mai sparge un cont de facebook in 2015?La fel ca in 2014. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Nu-mi dau seama dac? e?ti ironic.A mers dar mai d? ?i rateuri în sensul c? face cele 1000000 de combina?ii dar nu returneaz? nici m?car una corect?. Iar când o d? pe aia corect?, facebook nu te mai las? s? o pui, "Prea multe încerc?ri".?i nici cu proxy n-ar merge.nu eram ironic, chiar eram curios, ma miram sa nu fi bagat ei o limita la nr de incercari, si se pare ca dupa cum zici au bagat - deci solutia propusa nu mai merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 29, 2015 Author Report Share Posted April 29, 2015 Nu vreau sa ma bag ca "musca'n lapte" dar is curios de o dovada ca facebook-ul iti spune ca is prea multe incercari...altfel nu mi explic cum baietii de pe level-23 folosesc metoda cu succes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 nu eram ironic, chiar eram curios, ma miram sa nu fi bagat ei o limita la nr de incercari, si se pare ca dupa cum zici au bagat - deci solutia propusa nu mai merge.e bagata de mult limita si metoda e la fel de veche."You have tried entering too many codes. Try again later." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...