snoopeu Posted April 25, 2015 Report Posted April 25, 2015 Ma poate ajuta cineva care cunoaste javascript? Am o subcategorie cu numele "all" si cand se da click pe ea imi da eroarea " · 404 Error ·This file may have been moved or deleted. Be sure to check your spelling "Daca stie cineva, sa-mi dea PM sa-i las site-ul sa se uite, multumesc. Quote
haked Posted April 25, 2015 Report Posted April 25, 2015 Desigur noi suntem vrajitori si vedem problema fara sa stiu despre ce site e vorba. Quote
snoopeu Posted April 25, 2015 Author Report Posted April 25, 2015 am zis sa-mi dati pm pentru site daca vreti sa ajutati, sunteti "ANDICAPATI"? Quote
EAdrian Posted April 25, 2015 Report Posted April 25, 2015 am zis sa-mi dati pm pentru site daca vreti sa ajutati, sunteti "ANDICAPATI"?N-o s? în?eleg niciodat? genera?ia de carton care trebuie s? le dai PM s?-?i dea o informa?ie pe care ar putea s-o posteze.PS: Dup? ce c? încerc?m s? te ajut?m mai faci ?i figuri.PS2: "ANDICAPAT?" E M?_TA Quote
sclipici Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 Cum crucea ma-ti, sa mai faci si figuri, daca oameni astea ti-au cerut site..nu puteai sa le dai si pm? sau tie frica ca erau beti cand au postat? HTACCESS E BAZAp.s: proasta pula a fost la curu lu ma-ta. Quote
sleed Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 Nu vrei sa ghicim ce probleme ai cu site-ul tau, ratatule? Posteaza odata problema si daca mai faci figuri sper sa iti crape hostingu, din 5 in 5 minute. Quote
nonimporta Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 am zis sa-mi dati pm pentru site daca vreti sa ajutati, sunteti "ANDICAPATI"?Nu o sa ne ceri si bani sa te ajutam??Inainte sa scoti capul in lume (chiar si pe un forum) invata sa vorbesti,pana atunci nu te va ajuta nimeni. Quote
snoopeu Posted April 28, 2015 Author Report Posted April 28, 2015 Cum plm sa pun site ? Pun site acolo, iau ban pt reclama, la ce plm credeti ca v-am zis sa imi dati pm sa va dau site-ul sa va uitati ? Citit in pula mea regulamentul RST inainte sa comentati. Si multumesc, am rezolvat-o singur. Quote